Studio ti e edna soba vo koja imas krevet, eden ili dva, kujna zaedno e toa vo taa soba i posebno kupatilo. Tolku e
Ние требаше во четврток да одиме на Ханиоти .Ама со сегашнава ситуација таму може и ке одложиме.Банките им ги затвориа ,можно е цените сега да ги качат до плафон.Башка се плашам од немири.
Имаме за 5ти јуни уплатено за Калитеа. Ама со сегашната ситуација страв ме фаќа.. Највеќе за цените..
Што мислите како би влијаела сегашнава ситуација за одморите во Грција? Јас мислам дека туристичките места нема да трпат немири...со 4-5 Грци и 50 000 туристи не би требало да се деси нешто...
Ne gledajte mnogu Tv , svasta se zboruva po mediumite i go plasat narodot, situacijata normalno e mirna, osven sto se zatvoreni bankite i se ograniceni parite za vadenje od ATM no toa mislam deka e samo za Grcite, za strancite normalno ima paru i mozat kolku sakat da si izvadat....
Јас ќе одам Грција. Се мислиме со дечко ми за Тасос, добиваме мешани мислњеа. Истотака и за Парга. Не знам сакам да не е многу мирно како за стари луѓе, а да не е пак ни лудила журки само.. Нешто така измеѓу ем за млади ем за нормални Ние си сакаме да шетаме и по клубој ова она журче малце ама да не е како Кавос-Крф. Лани ќе одевме таму арно се преместивме за Аг.Георгиос. Таму беше многу мирно ама добро дека на остров се изнашетавме со мотор наваму натаму и не беше досадно. За овие местата погоре шо викате?
Кој бил во Неос Мармарас на вториот крак, да сподели искуство? Ме интересира плажата, дали има продавници, цени на лежалки и ресторани и слично
Агиос Георгиос јужниот беше ? како ти се допадна? Како беше Крф со цени за лежалки? Препорачај некои убави плажи
Агиос Георгиос-јужниот има убава плажа, вода, мирно е местото, нема многу за шетање, ама мене ми се свиѓаше. На Крф 2 пати сум била, првиот пат во Кавос- ако си за журки, таму оди дефинитивно. Инаку, има многу плажи за посетување: Сидари, Глифада, Палеокастрица, Санта Барбара, главниот град Крф-преубав е, Аква Парк...
Јас резервирав за со дечко ми за 9 ноќевања во вила Спирос на влез од Нидри, Лефкада. Да не бил некој во таа вила па да сподели искуство..?