Ima poskapuvanje i toa za nekolku evra od proizvod. Vo supermarket pred 10 dena eden proizvod sto kupiv bese 1.80 evra, zavcera idam pak da kupam od istiot i bese duplo pokacen 3.50 evra!!! Sto e mnogu mnogu e, jas ne znam so vakvi ceni sto kje pravime ponatamu
Точно е дека има поскапување. Јас бев во Неи Пори и сега контактирам со една другарка баш ми кажуваше за цените. Јас се изненадив
Е добро колку е тоа поскапување, има ли инфо? или сите само кажуваат...конкретно за смештајот, колку може да е накачен, одприлика знае ли некој колку е смештајот сега?
@kikin Производите се покачени до 1 евро, не сите но повеќето. А смештајот зависи каде планираш да одиш.
Здраво женски Тасос искуства некој? Планираме почеток на септември па ме интересира преку која агенција? И ме интересира ако некој е таму во моментов да ме информира како се движат цените навистина е се поскапено?
Јас ке одам на работа еден месец во Грција, па ме интересира сакам да земам стапчиња за селфи да продавам , да ги купам од тука се 6е најдов а таму да ги давам 20е , незнам само дали ке иде продажбата и дали да ризикувам, некој ако купил да каже по која цена се купуваат таму ?
Slusam imalo problemi so avtomobilite so novi mk tablicki potocno bile skrtani ili unistuvani vo Grcija potocno vo Kalitea.Dali e tocno ima li vistina ?
Тешко ли се наоѓа соба само за викенд на Халкидики (во градчињата на првиот крак), поточно за две ноќевања, таму на лице место? До сега не сум била без агенција и за волку кратко време, па се плашам дека тешко ќе најдеме сместување и онака одам 3 дена и дека ќе изгубам цел ден во барање соба. Ве молам за искуства тие што одете на викенди во Грција.
тамче каде беше сместена во неи пори,како се движат цените,сакам да одам од 24 сега па ме интересира.