Не верувам. Неработен ден е за целата држава, како и кај нас. Најсигурно пиши им на официјалниот меил на страната. Брзо одговараат.
@buba4e89 срц, Грците се прaвoслaвни христијaни кaкo нaс дo Велигден ги прaзнувaме прaзниците истo oд Велигден пoтoa не Втoр ден oд Велигден немa дa се рaбoти , сегa мoже кaфичиве и рестoрaните ќе си рaбoтaт нo прoдaвниците не
imam odeno N. Potidea u princip kade sum bila ednash ne odam vtor pat od razlog-daj neshto novo. E sea me interesirashe N. Modanja?
Неа Мудања ти е слично на Неа Потидеа во плажите и водата. Ако можеш, ти препорачувам да одиш во Олимпијада. Тоа се наоѓа после Неа Врасна. Види го на Гугл само какво е местото. Повеќе нема што да зборам.
како и останатите места...оваа година е поскапа од лани. ама барем е растеретено од гужва и има голема плажа..
@DigY , ние лани бевме на 3 дена у Неа Мудања. Плажата и морето се супер. Песочна плажа, убаво море, ама навечер- самоубиство Многу по тапа од Полихроно, Пефкохори, Ханиоти, Паралиа.
ej да!? мене Полихроно навечер ми е ок за мое стање, ама поинав цело лето таму една год, доволно ми беше. сега тоа што ми предложија Олимпијада го разгледувам. Отпаѓа Мудања.