Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кој ќе оди на одмор во Грција?

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од viki44e, 19 мај 2010.

1. orevka

orevka Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.407
    Исто и јас имам слушнато дека е убаво место.
    Полихроно исто така е место полно со родители,деца,баби и дедовци со внуци.Навечер мирно за спиење без звуци од коли или мотори.До 22 часот се шета низ местото потоа штама.
    Али подалеку е од Неа врасна

2. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.752
    Допаѓања:
    145.211
    Единствена мана е што најчесто има бранови.

3. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.328
    Јас оваа година во Агиос Јоанис, близу Волос шо е. Бил ли некој, во периодот крај на јули, почеток на август и какво е?

На lilo и azelea им се допаѓа ова.
  4. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377

Ние сме за почеток на август, па ако не ме заборавиш очекувам импресии . Убав одмор

На Zaljubena26 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ♣ Alba Viduam ♣

♣ Alba Viduam ♣ Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    2.160
    Некој да сподели импресии од Тасос?

6. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    Некој што бил на Тасос, да ми објасни каде е подобро да барам сместување...Лименарија или Скала Потамиа?

Не сум по забави, нормално да е, да има каде навечер да шетлаш да не е досадно, да има таверни за седнување...да е нормално....и плажата да е ок, да не морам да се макнам со торба и крпа на 500 м од местото...

немам кола, одам организирано со автобус...но гледам ги нудат Скала потамија и Лименарија

7. Mayyya

Mayyya Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.253
    Допаѓања:
    6.025
    Неа Врасна е убаво да се види еднаш и толку. Јас бев кога бев бремена, има убаво шеталиште по кое се стигнува до Аспровалта, споени се, па шетањето ми годеше. Во Аспровалта е пораздвижено навечер, има лулашки, рингишпили, улични перформанси. Јас со мали деца не би одела, колку што се сеќавам длабоко е и не е ситен песок. Во околината има убави диви плажи, пред Олимпијада, но не е толку блиску.
    Според мене најубаво со мали деца е втор крак. Има прекрасни плажи, ситен песок, чиста вода, убавини.

На Avokado и Tina2017 им се допаѓа ова.
  8. Elen4e_sonce

Elen4e_sonce Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2016
    Пораки:
    508
    Допаѓања:
    630
    Некој да ми даде совет - сакам да одам во Грција со автобус ама таму сама да барам смештај. Автобусиве што ги гледам по агенцииве сите нудат одење и враќање на 7 дена, јас сакам да поседам 9/10, така нешто. Дали има некоја агенција што организира превоз ама за десетина дена?

9. bebaa

bebaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    2.756
    Допаѓања:
    4.598
    Ние уплативме за Тасос вп скала потамиа,таму е голден бич плажата била многу поубава од таа во лименарија( gradskata bila mnogu losha) е сега за шетање како што читав по интернетов повеке има во лименарија.Макар што ако зимате рента кар Скала Потамиа е 14км од Лименас главниот град.Ние ке бидеме во апартмани Алое,биле на голден бич.
    @Elen4e_sonce Мислам дека нема да најдеш само превоз од агенција за повеке од еден ден,еднодневните екскурзии што ги организираат.А и не ти препорачувам да одиш на лице место да бараш,бевме еднаш изгоревме и едвај најдовме,дури вечерта и тоа не баш евтин.Има бе ласт минит понуди излајкувај ги агенциите на фб и нонстоп има понуди,а и не се сите седум дена,има и за девет.Може ке ти дозволат ако има слободно место,само пат да им платиш ако веке си решила,и ако не им е проблем со граница.Да не треба документ да им покажат за кој патник каде ке престојува оти мислам така треба.

Последна измена: 28 јуни 2017
    На Elen4e_sonce му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Vik'Toriah

Vik'Toriah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    591
    Јa нa Микoнoс ќе идaм oд 1-ви :)

На TrinityNeo му/ѝ се допаѓа ова.
  11. PeachGirl

PeachGirl Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    820
    Допаѓања:
    2.073
    Јас бев лани во Лименарија, навечер шеткавме низ градчето, две улички со таверни и кафулиња со диџеи. Луди забави нема, тоа го има во Потос, градче блиску до Лименарија. Плажата пред хотелот најмалку ја посетувавме, пеш одевме само на две плажи, а за другите зедовме рентакар. Плажите се убави, живописни а Лименарија е баш за одмор. Ние бевме почеток на септември и баш уживавме зошто немаше гужви на плажите. Се е до вкус и се зависи што очекуваш. Јас пред да одам се изначитав глупости за Тасос што немаа врска со реалноста. Тасос, Лименарија е баш место да се одмориш од се. Убав помин :)
    П.С. За скала потамиа не можам да кажам ништо, зошто не бев сместена таму, но плажата Ла Скала е нешто задолжително.

На jasmina00 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Elen4e_sonce

Elen4e_sonce Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2016
    Пораки:
    508
    Допаѓања:
    630
    Дечки во Врасна бил некој? Како е за со деца? Моето има речиси 4 години. Убава е плажата? И Неа Врасна и Врасна уствари исто е?

13. Slavicak

Slavicak Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2016
    Пораки:
    282
    Допаѓања:
    606
    Некој да ми кажи за Сани бич нешто за плажата водата цените

14. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.752
    Допаѓања:
    145.211
    Врасна и Неа Врасна се многу брановиди. Скоро секогаш има бранови. Тоа имај го во предвид. Инаку ок, мали селца, има од се по малку.
    Во тој дел на кракот плажата е најубава.
    Вода тиркизна.
    За цени види низ агенции или дирекно на страната на ресортот.

На Slavicak му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Lola.Bunny

Lola.Bunny Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Дали има некој престојувано во вилите Константин 1 или 2 во Полихроно?

16. Тина Фрутина

Тина Фрутина Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2016
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    15
    дали некој бил во вила парадисо пефкохори, ја работат неколку агенции во мк, ја најдов кај македонија сообраќај, дали има некој искуства со нив? дали се ок, дали добиваш се што е наведено итн....

17. Versace Btch 24

Versace Btch 24 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2017
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    1.233
    Дали има некој кој бил во Ierissos?Да ми кажете за јадење некои добри места и за шеткање дали има нешто во селцево или пак со кола нешто одоколу :)

18. maaraa96

maaraa96 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2015
    Пораки:
    681
    Допаѓања:
    385
    Женски дали може да споделите со мене нешто за Сани бич? Ќе одам на еднодневно капење па сакам да знам нешто повеќе околу местото, цените, плажи, кафичи и слично :D

На Slavicak му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Мариаа.

Мариаа. Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2016
    Пораки:
    3.387
    Допаѓања:
    25.029
    Мислења за Крф, Ипсос? :)

20. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.068
    Допаѓања:
    179.008
    Има доста продавници и барови и убав ноќен живот, да не мора да се доаѓа до главниот град. Плажата е ок. Има автобуси на секој пола саат што возат до други места и други плажи.

На Мариаа. му/ѝ се допаѓа ова.