Не сум посетила друга плажа се уште,али оваа е рај. Сместени сме на 500 м од неа,во вила Санта Марија. Убавини. Утре на ред Порто кацики. Вреди и таа нели?
Да, вреди. На неа не смеат да доаѓаат бродчиња и е рај. Само не е песочна, ситни мермерни камчиња се. Ама е преубава :0
Какви се плажите во Посиди и Неа Скиони? Уште неможеме да се решеме,оваа година само лутам со памет,Парга па сега пак Халкидики,ни јас незнам што сакам. @joy1 ?
еве ти Посиди ситен бел песок е.Во водата едно два метри на влез се камења после иде песок.Овде се само хотели.Апартмани околу нас не гледам,шеталиште нема.Лидл ти е на околу 20 мин вожња можеби и малце повеќе.Пензионерско место наши нема полно е со Руси и Романци
Па гледав има и некои апартмани ,може тие на друга страна се затоа не си ги видела,ама тоа дека има камења ме буни малку.
Дали некој бил во Неа Скиони па да сподели искуство зафативме хотелско сместување таму па ме интеесира каква е плажата има ли за шетање видов дека е мало место ??
За колку време стигнавте и од каде? Ние уште се мислиме дали Гевгелија или Битола да одиме Како се снајдовте по пат, патарини колку има?
Сега гледам. Од Гевгелија до Катизма стасавме за 5 часа точно. И тоа само јас возев,мм не вози. Ама правевме 2 кратки паузи. Патот е пушка,многу е лесно за снаоѓање. Парарини во еден правец има 4, скоро 9 евра . Одете преку Гевгелија секако
Дали лесно се наоѓа смештај? Многу е скапо преку агенции а сега е сезона, ми е страв да не останеме така 40-45 евра е океј за сезона, а баш на истото место или некаде во близина планирав.
Ние најдовме многу брзо. Имам бројче од вилата,ако сакаш да ти дадам. Марија е газдарицата,збори англиски супер. Вилата е на 500 м од плажата Катизма
Како е во Калитеа? Ако имаш некоја слика прати ми. Конкретно ме интересира дали плажата и водата се добри
@Annora Ова е сликано многу рано и не се гледа добро бојата на водата која е тиркизно сина чиста,нема трави и камења.Прекрасна и топла
Zdravo sakam da prasam kako se cenite vo Kalitea ovaa godina. Lezalki,hrana,pienje... Za 7 dena kolku kesh ke ti treba za normalen odmor ( bez stedenje i bez mn luksuz) bez smestuvanje, toa nastrana fala