Здраво феминки Дали некоја од вас знае да ми предложи убав хотел во Грција кој нуди се вклучено ... пребарај по нашиве агенции но сите се со ноќевање и појадок а и хотелите не се нешто посебно
До колку пари сакаш? Пошто во така поубавите хотели не е баш евтино. Порто Карас хотели, Акротел хотели, тие може да нудат она што ти треба. Во јуни за 5-6 дена цените одат до 2000-3000 евра за се вклучено, зависно од собата.
Dechku, me interesira nekoj shto bil lani ili poskoro na Skijatos, da mi dade informacii okolu toa kako se dvizhat cenite tamu po prodavnici, plazhi, kafichi u sl. Dve drugarki odime sami.
Гледав еден у Метаморфози , со лајт Алл ин 260е од човек. Голден Бич мислам. Е не знам што под разбираш под убав, овој на просечен ми личеше. Не преберав коментари и рејтинг па не знам друго да кажам. За скапите хотели веќе ти рекла Ана.
Друштво,некој да пише збор 2 за Неи Пори, ми се иде некаде кај што е чиста водата,голема плажа да не се буткаме за место како у Полихроно,да има маркети и некои lounge барови,да не биде ептен запустено
Здраво Планирам да одам во Пефкохори околу 24-25мај па видов на интернет дека температурата ке е околу 24степени. Дали тогаш би било ладно за капење?
Zdravo! Moze nekoj da mi spodeli iskustvo za tretiot krak, dali moreto e cisto, ima li nesto za deca...? Pozdrav.
Јас бев лани во Уранополи. Плажите што се на влезот се одлични и песочни, а мислам дека се погодни и за деца. А другите што се точно во селото се со камења, ежови и медузи.
дали плажата Orange beach во Сарти е близу центарот и се оди пешки,или ќе морам со кола или изнајмени моторчиња? П.с пиши ми лп нешо да те прашам,зошто нема опција да ти пишам
Kaj i da otides e super. Jas vo Neos Marmaras go pominav eden od najubavite odmori, a drugiot vo kamp vo Ohrid, od tie so mi se ostanati za pametenje. Bitno e drustvoto.
Здраво, дали може некој да ми даде предлог за место, за млад пар во средина на август? Да не биде баш со журки само ама и не со пензионери