Лично, првиот ми е најдобар. Некако секогаш продолженијата на некој добар филм се голема утка. Почнувајки од Home Alone завшувајки со овој. Навистина филмот е добар (зборувам за првиот дел ) на моменти знам и да се Spoiler усерам (не буквално)
Го имам гледано само третиот и ми беше многу интересен.Но како што гледам сите сметаат дека првиот и вториот се многу поинтересни.Морам да ги гледам и тие
Ги имам гледано сите делови, првиот ми е најдобар без конкуренција. Во секој случај, никогаш нема да го заборавам филмов, одличен впечаток ми остави, ме натера да размислувам долго на оваа тема... Одличен е, без сомневање.
Не ми е гледан филмов, имам гледано неколку сцени како од реклама тоа што го видов ми изгледаше како многу страшен филм би сакала да го гледам.
Јас го имам гледано само четвртиот дел,и искрено мене ми е многу непрофесионално направен. И воопшто не ми е хорор. Ми изгледаше како да е некоја пародија и полошо од тоа.
Првиот дел го гледав и ми се допадна, многу интересен филм ептен, но останатите делови не сум ги гледала и во план сум да ги изгледам.
Ништо посебно не ми се филмовите..изобилуваат со крв премногу насилство и грозоморни моменти..инаку дејствието ми е како и во сите други просечни хорори.
Филмов само што го изгледав 5тиот дел ми стана омилен ! Ги имам изгледано 3,4 и 5 уште двата дела обавезно ги гледам.
Исто така ^ И мене најубав ми е 5 , кога се руши мостот , инаку ги имам гледано и 1 и 3 ама не ми се толку посебни колку 5 дел .
Најдобар до сега за мене е 5тиот дел... нормално заедно со првиот Ваква останав Гледај го, нема да се разочараш.
После првиот, веќе ја сфативме поентата и све друго како реприза му доаѓаше Не, филмов мене многу ми се свиѓаше, башка у тоа време Девон Сава љубов ми беше ама многу продолженија направија. Веќе не се ни сеќавам кој дел за што беше мислам дека само првите 3дела ги имам гледано За тие што не го гледале, нека почнат од првиот, се знае дека првиот секогаш е најдобар
Го имам гледано првиот дел, и уште еден само незнам точно кој беше. Нешто со Мост и автобус мислам беше.. Не е нешто страшен, само на моменти наеднаш нешто се се дешава тогаш може да се уплашам
Баш сега барав некој филм за гледање кога го видов овој.И велам чекај да видам за што се работи. Кога го видов трејлерот го имам гледано само 1 дел.Го даваа на ТВ,незнаев дека има други делови(so excited ) Инаку за 1-от ме воодушеви.Елементи на мистика,хорор. Баш ќе гледам и другите делови
Вчера го гледав 1 дел и морам да кажам дека беше предобар, значи буквално не трепнав додека го гледав. Еден од најубавите филмови ми е тој. Малку е поинаков, тоа ми се допаѓа. Денес го гледав и 2 дел и тој ми се допадна малку повеќе за разлика од првиот бидејќи ситуацијата ми беше малку повеќе напната и + тоа со визиите. Морам да кажам филмот заслужува 10. Имаше премногу грозни сцени: Глумицата ми е прекрасна. Инаку во план сум да ги излгедам сите делови, како што прочитав коментари 3 и 4 дел не се добри но затоа 5-тиот многу бил добар. Инаку љубопитна сум јас, ќе си ги гледам сите.