Крајно време е малку да се вразумам и да престнам да дозволувам притисоци да ме управуваат.Више волим себе него тебе! - Е ова на дело да го спроведам!
Крајно време е да решам што сакам и да итам кон таа цел,полесно е кога е јасна целта така се отвара патот па колку и да е тежок се чекори некако...Крајно време е и еднаш да се тиииииииииииииит
Крајно време е да почнам со планот за да подослабам 3-4 килца и крајно време е да си ја средам собата
Да си легнам, претерав веќе, заспав пред компјутерот, а интернетот ми побавен здравје , можеби е крајно време да удрам еден формат на компјутерот
КВ е да престанам со трета смена на фб и на форумов и да си го подредам животот зошто со спиење до 16 поручек ми бегат работите од контрола
крајно време е да почнам да вежбам,да почнам да учам за возачка и да престанам да се грижам премногу за сите околу мене
Krajnje vrjeme je da stari kompas promjenim krajnje vrjeme je da krenem dalje, u novo svitanje... Не стварно, крајно време е компасов да си го сменам. Ми се расипал... Некако ќе му дојде... Кај е север, кај е југ, ништо не го занима, ова срце како КОМПАС РАСИПАН тебе само те покажува...