Крајно време е наставничката по граѓанско да добива следување од мажот и` и да не се истура на нас со наставни секој втор понеделник.
крајно време е за многу работи... пример да почнам да ја држам диетата која си ја планирам долго време уназад, а само и го одложувам денот на нејзиното почнување, да си го средам животот без ич око да ми трепне за коментари, озборувања позади грб и луѓе кои си се ангажирани за да го прават тоа, да почнам асално да учам, да не ги нервирам моите, посебно мајка ми (срце си е женичката, јаки и нерви) и конечно најважното...КРАЈНО ВРЕМЕ Е ДА БИДАМ СРЕЌНА!
Крајно време е да си оди летаргијава која ме зафати последниов месец и пол или па и два...и некако и се наѕира крајот,се смешкам со едната страна од устата,дури и очето ми се смее,до утре и двете страни,задутре ќе почнам и со заби да се смеам,а веќе натака ќе се дерам од смеење. http://www.youtube.com/watch?v=XtiXiYMS ... ded#at=149
Крајно време е да престанам и лошите да ги возвишувам и да се правам дека се е во ред кога не е! Демек се ќе се среди! Доста е! И требаше да ме плесне нешто вака, фала богу на време е! И онака пола живот ми беше патење, сега ова е peace of shit! Ама сепак доволно да се изнапишувам денес тука, скапав!
крајно време е да седнам да учам крајно време е почнам да вежбам и крајно време е да поцнам да уживам во животот
Да седнам и да научам нешто.Секој ден си се лажам ај денес ај денес и на крај ќе си ја чукам главата. Ајде нека ме избрка некој на учење
Крајно време е да се избричам !!!! Јес да сум шмекер и харизматичен со брада ама да се измазнеме барем 1 ден у неделата