Крајно време е да престанам да се нервирам за ситници и глупи работи,почесто да се смеам,да практикувам-што би се рекло "удри бригу на весеље",да превземам некои работи во свои раце и главното-да си ја подрасчистам собата
Крајно време е да престанам да се нервирам за секакви глупости и постојано да се обвинувам себеси и да се затварам сама у соба
Да си ги приберам нервните завршетоци, што во моментов мислам дека се раштркани низ цело Скопје, плачат во Карпош, се караат во Центар, и ги мава носталгија во Дебар Маало. Никогаш не сум била порасеана и емотивна.
^Моите и твоите ќе се сретнат.И моите плачат у Карпош и више се тоооолку тенки што ми оди да си направам чатал со нив и да гаѓам некого во око за да разбере шта је то љубав и колку е кретеноидна безперспективноста на извесна бројка на години.Дека треба бре компас! Крајно време е да се релаксирам и јас сум душа...и крајно време е да престанам со...ма ај,ништо!
Крајно време е... да соберам сила и да кликнам на копчето „Одјави се“ и потоа, да го исклучам компјутерот.
Исто и јас Книгава само ми дреме до мене,час затворена,час отворена ЕПТЕН е крајно време е да ја отварам и да и влезам!
а ја па никако неможам да се тргнам од форумов, а си имам толку обрврски утре...хууух тешко мене... како че станам само...колку сум си неодговорна хехехех
Крајно време е да престанам да мислам на сите околу мене и да ги задоволувам. Крајно време е да престане да ме вреѓаат туѓите мислења. и крајно време е да почнам да си мислам на себе повеќе(во смисла што сакам...)
Најмногу што мразам на цел свет-расправијата, и зголемување на нештата, ама некои не разбираат со убаво... No more Nice miss Rock-a-Fella !