крајно време е да заборавам дека една лиЧност која ме повреди појке пати во Живото в дека ја има во целиот универзум,и да престанам да се соЖалувам себе си дека разделбата се случи поради мене.....која вервав бесконечно и сакав бескрајно а не ми беше вратено на ист начин....
да не ме замараат за матурската прослава ! Аман луѓе не ми зависи животот од тоа како ќе бидам облечена за таа една обична свадбарска вечер
имам многу да набројувам да почнам да вежбам,да почнам со диета,да почнам со учење,да не се нервирам за ништо,да си ги средам алиштата во плакарот,да не седам по цел ден на фб итн хехехе
Крајно време е да сменам многу работи http://www.youtube.com/watch?v=UyG1FG3H6rY&ob=av2e Да исфрлам фикс идеи од главата,да започнам да го гледам светот околу мене онаков каков што е реален и брутален, би требало многу од тоа да направам,за да се почуствувам јас. Да престанам да бидам проклето добра, и поединци тоа да го искористуваат против мене.
Да победиме на евровизија! Доста од песимизам! Ајде подобро да мислиме сите, да си замислиме како победуваме! И да е политика!
сериозно мислам дека крајно време е да дојди летото и крајо време е да престанам да плачам на секакви ситници
Оууууууу пола мое во тебе а пола твое спие во мене незнам како се пишува тоа кога вриштиииииии Крајно време е за убав пласман на Евровизија
Крајно време е да си го средам плакарот, да ја ишишам косата и да прекинам да се замарам со глупости !
Крајно време е да престанам да си легнувам секоја вечер со солзи, и крајно време е да почнам да го остварувам она што го посакувам со цело срце
Крајно време е да го остварам она што требаше да го остварам уште одамна... За мое добро и за доброто на тие околу мене!