да си купам пиштол на вода и да го наполнам со некава штетна материја и да ги напрскам двете мој другарки кои премногу се занасаат и премногу се прават дека имаат пари додека нивните родители едвај за леб заработуваат што ги сожалувам
Крајно време е да фатам дечко, да ослабам, да не ги ставам на г*з глупите луѓе околу мене и да почнам да уживам во летото што следи!
Гледам и ти си многу разумен за 29 години ... Само ме буниш во врска со полот, да не си she-male? И си погрешил со ников, не си воопшто дволичен, прилично си елементарен и предвидлив ...
Да се сконцентрирам на работава, да си го најдам ентузијазмот, мотивацијата, посветеноста и љубовта кон неа.. и други слични ствари. Знаев дека ја заебав годинава уште на 30ти декември. Едноставно знаев!
Леле мајќе да ослабам. Што е ова бре бишенка, 100 кила. Некако ми се заарни легачана стајл со мнооогу газирани сокови и брза храна. Не е на арно, мора да се слабее!!!
Крајно време е да се решам што понатаму !!!! Време е да решам дали сакам да останам со дечкоми или не, не поради тоа што не го сакам, го сакам многу, ама проблемите ми ја кинат главата, секојдневно повеќе и повеќе, и се знае постои само еден виновник. ( јас ) , крајно време е да престанам да му угодувам за секоја мала ситница, за секоја наша кавга да плачам и да трпам обвинувања ...... Ми треба некој на кој ке му кажам се без да ме осудува и да ми дели совети кои сум ги слушнала по милиони пати ... не сакам да се осекам тажна КРАЈНО ВРЕМЕ Е да се вратам во нормале и безгрижен живот !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Крајно време е да си ги пуштам ноктите, да не ги грицкам и да се потсмирам малку, да не бидам нервозна олку и да не се нервирам за банални работи.