Крајно време е да почнам да се подготвувам, и психички а и физички, да си ги средам работите, да ги извадам сите потребни документи и да не се залажувам дека има време. Време има се` помалку, а јас седам со скрстени раце!
Крајно време е да почнам да се спремам, сериозно да си ја сфатам работава, за да не се осеќам после еден месец како некој да ми акнал бокс
крајно време е да почнам да учам со ред...за да не се нервирам ко денеска затоа што за неделава ми се собра премногу за учење :/
1. Да се опаметам и да престанам да им давам втора шанса на луѓево околу мене ,зашто стварно не заслужуваат 2. Да ги довршам одредени работи кои чекаат оддамна на мене 3. Да одам на гинеколог
Да одам на заболекар. Си го изжвакав забот како смока додека приметам дека уствари НЕ Е СМОКА. Чувството..
Да решам што ке правам со нашата „врска“ оти вака веќе нема никаква смисла.. ни угоре ни удолу, ни напред ни назад не сум... а него баш к*р го боли за мене... крајот веќе од сега го мирисам ама не се осмелувам да го назначам. Ми треба многу сила и храброст, и потоа многу марамчиња.