Крајно време е послем колокфиумскава и испитнава да направам нешто продуктивно..ко на пример да ги положам тестовите за возачка
Крајно време е да си легнам да спијам... Имам аларм во 5 и 58. Ама подобро да си го деактивирам алармот, затоа што најверојатно нема да спијам. http://www.youtube.com/watch?v=-SzxZ1gy-nE
Крајно време е да станам од лап топов и да се спремам за на работа.. Втора сум од 14 00,и уште си седам..цццц
Крајно време е да го сменам карактерот! Гледам дека имам лошо влијание врз мене и врз другите, неподнослива сум!
Крајно време е да си ги поткастрам расцветаните врвови на косата,зошто џабе ја растев ако е несредена
Крајно време е да станам од лап топов и да пишам домашна зашто после ќе ме мрзи па ич нема да напишам
Да почнам да учам мислам!(асално!) Да си ја скратам косава Да почнам со диетаааа.... И да си ја средам собата!
Крајно време е да преќинам да листам низ темите, да се одлогирам, и да фатам книга! Времето си летка ли си летка
Крајно време е луѓево да станав малку почовечни и да им проработи грижата на совест...Срамота е да ги молиш некои личности со недели за да ти платат 1000денари