Спојлер Мор, следниот понеделник полагам тоа, дупка невидена сум... ти ми викаш сум положила, какво положување, извинете за оф топик и од мене.
Крајно време е да почнам да вежбам,да седнам да пишам дипломска и крајно време да престанам да мислам на него..
Крајно време е да престанам да мислам на глупавите постапки од претходно и крајно време е да се видиме мило зошто сакам да те гушнам и да го љубам
... да почнам да ги ставам сопствената среќа и желби на прво место... еднаш бев толку храбра... сакам пак... овој пат имам зошто.
Крајно време е за многу работи во мојот живот. Да ослабам, да вежбам, да барам работа, да ја исчистам куќата... Да ги испеглам алиштата... Да штедам... Да почнам да се шминкам наутро како порано... Едно дете ќе родиш и доаѓа крајно време за се...
Крајно време е да си ја опаметам ова главава, изгледа ќе мора да ја лупнам негде да ми се врати мозокот на место Бре, не бев ваква, крајно време е да станам по одговорна! Ааа, и време е да си го купам лакот што го бендисав пред еден месец
да го прифатам и сакам моето тело какво што е..... или можеби да почнам со вежбање?!?!? аххх тешка одлука