Извинииииии И јас не можам да ги разберам,се испаничиле за глупости.Се сеќавам мајка ми ми кажуваше кога била мала,кажале за крај на свет,и таа од страв не отишла на училиште Е сега замислете од кога ни доаѓа крајот,и никако да дојде. Ајдеее,јас одам да се избањам,па чиста да бидам,Господ не сака нечисти Па здравје Боже,утре пак ќе си пишеме овде на форумов,сите живи и здрави.
Ајде... Бидете силни феминки! Уште 30 минути и ќе испоцркаме сите до еден, најкасно до два! TennisBabe: Е не, од гроб ти пишам.
Група на фб Smak sveta je najavljen u 18:00h, više o tome na dnevniku u 19:30h xD https://www.facebook.com/pages/Smak-sve ... 8021738775
Абе ајде не се замарајте Каков крај денес, какви дождови и грмотевици и што ли уште не што предвидел оној Кемпинг. Денес облак не се појави на небото, а не па невреме да има. Кемпинг ваљда својот крај си го предвидел па сакал чоекот да се прослави низ народот за последен пат или пак сакал да не натера и ние да `умреме` од страв за да не си оди сам на другиот свет. Ама ние не се даваме, нели Позз
Па нема смисла ова бе... Сега до 2012 ќе чекаме?! Ај некој датум, што поскоро да ни најдет, да се подуплашиме пак. Фала многу. Чао пријатно.