ЛЕЛЕ ЛУЃЕ !! Во Америка,татковината на просветениот господ Кемпинг имало земјотрес ааа.... со магнитуда 2.6 ... the end is faaar away!
Ако моментално човеков не е пред олтар и пред шок состојба па еве на... Којзнае колку филмчиња ќе си изрежира во главата до 00:00 часот на полноќ Не му е лесно неее .. а и годините си го прават своето
Па нели рекоа сега дека на 21 декември?? Тоа е кога нема што да прават и само измислуваат,а најповеќе тоа влиае на малите деца што е најтрагично
Јас моментално да се пофалам дека пијам коктел со Хит Леџер,се сретнавме во рајот и ме бендиса на прв поглед.Фала богу што умрев и што светот се сруши врз мене инаку ќе требаше да се досадувам дома сега.Ве поздравувам сите од рајот,се гледаме некаде во некоја рајска дискотека.
E срам да ти е baguf4e! Оти ма не ме запозна со Хит Леџер? Омилен актер ми беше.. Ааа е сега за инат не одам во рајот за да не се видам со тебе зошто готова си!
Можеби знаете ама јас сега дознав за ова Само оваа година , збирот од годината на раѓање и бројот на години кај сите дава ист збир ...111 пр. 1990 + 21 = 111 рекоа за сите важи ама за родените од 2000 до 2011 не ги фаќа математикава
Додека постои еден вистински верник-нема да биде крај на светот-според исламското верување. Многу знаци има напишано за ова, ама јас верувам дека е далеку...
Мене ми е смешно, зошто никој неможе да предвиди крај на светот,а што е најтрагично на ваков начин ги плашат луѓето, незнам како можеле вакво нешто да кажат, па и да убедуваат некого во нешто што нема врска, а незнам ни што воопшто некој се труди да открие кога би бил крај на светот, не ми е јасно.
Кемпинг најде глупав народ и ќе го лаже. Тоа се случува кога луѓето не се доволно образовани и наивно дозволуваат некои други да им го перат мозкот!