Мене сето овоа ме нервира Можете да замислете колку луѓе можат да се самоубијат, или пак светска паника да стане.... аууу не дај боже.... Јас да ги видам тие што предвидуват ке и ја предивам јас на нив судбината дека ке загинат у наредните 5 мин оти ке ги елиминирам Нас не снемува уште коа сме настанале еееее те 00:00 живи смеееееее хаха Спојлер А иначе вчера еден другар ми вика ајде со мене на црква онака.... и го питам да не се молеш да те спасат за утре и баш у тај момент дојде тај што продава свеќи и ни вика „ајде деца помолите се да ви се опростат гревовите утре е суднио ден„ јас го гледам викам „е ако де нека дое и кафе ке му сварам и лукумче ке му даам„ боже боже бегани луѓе има што веруват во „крај на свет„
Неможеш да си роден во 1990 а сега да имаш 22 години. Треба нели година на раѓање и години што ги имаш во моментот... Ама мислам дека нема врска тоа, бидејќи ако некој е роден во 2010 пример (нели 2010 е меѓу 2000 и 2011, а занив не важи збирот што ќе изнесува 111), оваа година е 1 годинка и тоа испаѓа 2011, догодина ќе биде 2 години и ке испадне 2012, а подругата година 3 што ќе биде 2013. Така да мислам дека тоа со збирот и годините нема врска Се надевам дека ме сфативте
Било како било, лудиот дедо, потрошил 200 милиони долари за оваа кампања. Какво Божјо чедо ли е тој кога нема попаметна идеа како да ги потроши овие пари...
Јас воопшто не верувам во такви глупости ако господ репи да го сруши светот ке го сруши што можеби некој се качил горе прашал и раскажува дева 21 мај е судниот ден и дека библијата гарантира,па уште и плакати лепат
Изгледа не сум те сфатила добро ама нема веза. Инаку мислам дека не би имало значење бидејќи и понатаму продолжуваат да се редат по ред сите години и бројќи затоа
Е зошто не е крај на светов бееее едвај го чекав и пак ме зезна ае. Баш се израдував кога чув дека ќе биде крај и пак ништо. Кога ќе биде наредната прогноза да си ја чекам.
Ништо работава... повеќе среќа следниот пат. Изгледа слабо му иде математика на чичково (дедово). Ја вака не би се брукала
Било како било,тој чичко стана популарен ако не друго.Замислете денес на колку статуси го имало низ цел свет по фб и по твитер.Колку сајтови го спомнале,на колку форуми и телевизии се дебатирало за овој настан (шо се дешава на секои 4-5 години)