Пу, јазк! Јас сите пари на вит ленти за депилирање си ги дадов, се стокмив од главе до пете, се искапив (што два пати во годината се случува, еднаш за Нова година, еднаш за Велигден...), се парфемосав, за да излези дека не било крај на свет Да ми ги вратат парите сега, одма!!! За тотално дебилна работа, крај на свет преповедана од некој си не знам ни како го именуваат, луѓево испаничија, од уста не го тргнаа ова... Ако уште еднаш му текни на некој вакви идиотизми да кажува сачмарката под мене и го пукам, не можам уште еднаш да поминувам низ истово, цел реален и виртуелен свет за тоа да зборува... Крај на светот, без никаква физичка, хемиска, еколошка какваидае потпора во изјавите... И луѓево поверуваа... Бог да чува и да брани, вистина...
21 мај беше само идеа за добро перење пари... Инаку крај на светот ќе дојде тогаш кога човештвото ќе го достигне својот врв!
Еј луѓе, се изнервирав бре! Излегов, сабота вечер...да видам светот како ќе пропадне и ме зезнаа...абре ај ! Ај нареден пат кога ќе пропаѓа ќе гледам во живо на А1, или пак реприза...
На 21 мај, фејсбук беше преплавен од статуси од типот: „Денес е крај на светот...“, „Ако не се пуштам утре на фб, значи е крај на светот“, „Го чекам крајот на светот...“ итн. А замисли колку млади девојчиња ја изгубиле невиноста, мислејќи дека тоа им е последна шанса...
Крај на Македонија ќе биде кога Виктор4е ќе испадне од идол... т.е. полу-крај. Половина ќе плачат, коси ќе корнат, вени ќе сечат. Другата половина, пак, ќе се опијани до даска и ќе слави цела вечер. Cheers!
eИи не, многу се пет години, секоја втора а понекоаш почесто на пример догодина ... крај на светот 2012 ...па после може пауза ќе направат до 2015, малце неизвесност да има
^ а во 2012 ке биде нашето 6то преживување немој те молам, ке ми предвидувале крај на свет. или пак да не се работи за математичка грешка
Епа така кога бегал од математика....ко рекламата за историја и милионер така и овој се обрука пред цел свет
Многу сум среќна бидејќи го преживеав крајот на светотт... јееееееееееееееееее ама изгледа не сум единствена