Девојко , од што толку многу се гледа што сакам да кажам , не можам да најдам зборови како да ти објаснам .. глупо е ептен
знаете што ? ја знаете приказната за детето и дедото кога детето го лажел на дедото дека идат волци 2-3 пати го излажал но 4 пат било вистина ама дедото не поверувал .. Тоа да не се случи со нас истото
aбе 21 не беше крај на светот, ама, од 21ви до денес во денот умираат барем две личности (норално што ги знам, значи блиски луѓе) не дека има некоја врска ама чудно ми падна..
ааа ќе дојде ќе дојде имам таман време да нападнам у некоја банка да соберам тоа парите и да идам да прошетам ! ќе ми остане време и да расчистам со некои личности иии може слободно да дојде ! и баш ме интересира до кога ќе имаме вакви глупости може секоја наредна година по 2-3 пати ќе го чекаме крајот
Ако е вистина тоа, до сега не знам колку пати требаше да бидеме мртви Крај на светот уште од 2008 или 2009 се спрема (ако не се лажам) ама никако да дојде
мислам дека се се измисленици -.- ако беше за така до сеа кузнее колку пати имаа кажано дека ќе биде крај на светот ..
Не викам дека еднаш ќе не снема, ама тоа календарите на Маите не се покажуваат како прецизни. Се ближи времето за „крајот“ и се открива грешка во пресметките.... Имаше низ град плакати како на 21ви мај ќе бидне крајот, ама не само мај и јуни и јули и август минаа, а од крајот ни к!! Јапонија ја снајде што ја снајде и сите кренаа паники „Еве стигна крајот“... Да бе, стигна, не знаевте, прво Јапонија намина па кај нас ќе дојде... Австралија пожари, сега на тв гледав и Америка поплави... Па, што покажува тоа?? Во тие несреќи гинат луѓе, да, ама не е крај!! Во светот постојано умираат луѓе, што од непогоди, што од болест, што од старост. Ама и се раѓаат!! Сите непогоди се дел од природата, последица на човекова негрижа, луѓе умираат и се раѓаат.. Се додека се содзаваат нови животи, крајот на светот е далеку од нас!! А и да дојде, сега лесно е, одма на марс ќе се преселиме...
Еве господинот Кемпинг,кој тврдеше дека на 21ви мај ќе биде крај на светот,повторно се огласи овојпат со нов датум,а тоа е 21ви овој месец. значи,остануваат уште 3 дена Внимавајте како ќе ги искористите Јас би рекла на пензионираниот инжинер да му се најде под итно некоја работичка нешто,оти ептен му е досадно изгледа,а и додека не почнал пак да лепи плакати .
Банални глупости.. од 2001 го чекаме тој крај на светот.. Луѓето и времињата ќе се менуваат,ќе биде се по-беттер, како што почнало..
Де бе, пак ли на 21ви ке умреме? Па баш во петок најде да се падне... Ова почна да ми наликува на оние chain letters, верувај му на дедо Кемпинг и на секој 21ви одиш во рајот. Е ми се смачи веќе на 21ви да умирам! Дедево наместо да ужива во пензионерските денови, тој се замислува некој божји гласник или реинкарнација на Нострадамус (не дека и типов бил нешто посебен де, ама барем попознат е)...како и да е. Имаше пред некој ден и извештаи демек од НАСА дека крајот на светот се ближел...пак, па ни во тоа не верувам. Посебно не верувам во јавно обелоденети извештаи од НАСА бидејќи тие се најнекоректни и се само за замачкување очи дури се готви она вистинското. Крајот ни се случува постепено, сами си го предизвикуваме, од наше невнимание и постапки. А тоа дека ке не опне инвазија од вонземјани или ке не смачка џиновска комета или дека ке не проголта црната дупка или тираносаурус што лебди на облак...тешко.
Ме погоди ! Алал да ти е за ова прснав од смеење ! А иначе за тоа за крај на светот не верувам само како што слушнав дека континентите пак ке се споеле (како некогаш)