1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Крај на светот!

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од tammy1991, 22 февруари 2010.

1. Anabela09

Anabela09 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    16
    Крај на светот... епа како што е Македонија 100 годинчина поназад.... па се надевам ке поживееме уште 100 годинчина хаха... П.С: Кој сака да се спаси нека дојди во Македонија! :lol: :rofl: :rock:

2. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.437
    Допаѓања:
    17.075
    Извинете вака. Не дека се фалам :!: , но јас веќе 5 пати го преживеав крајот на светот. :rofl: :rofl:

На Anabela09 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Помина и 21 октомври,Кампинг повторно згреши.
    http://www.zurnal.mk/content.asp?id=2011101610582

It's friday,friday FUN FUN FUN..oh wait?End of the world?
    NO,just another Harold Camping mistake..FUN FUN FUN ! :D

На Anabela09 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    :o :o :o Изгледа не сум единствена преживеана. Мислев дека сум unique... тапа, ми се скрши сеа филмот. |(

5. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Живи глупости се ова. Од шо се опседнав и шо читав за ова почнав и да сонувам. Ми се смачи веќе!
    А убедена сум и знам дека нема да биде крај на светот и пак се плашам. weird :^) :D

6. bluegirl7

bluegirl7 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    931
    НАТОто смета дека ќе е крај на светот. Јас не верувам во тоа.. прабаба ми ја доживеа втората светска војна а ние четири крај на светот :rofl:

7. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    Абе каков крај на светот, какви бакрачи, и да видам не верувам :^)
    Зарем навистина постојат луѓе што се плашат од ова?

Крајот на светот и да се случи, тоа нема да биде ни во блиска ни во подалечна иднина, барем не додека се сегашните генерации живи

Тоа со Маите и со календарот, мижи да те лажам |(
    Уште кога ќе слушнам како мешаат во таа приказна и вонземјани и вселенски цивилизации :headbang:
    Тешко маркетиншко с*ање.

Природни, а и предизвикани катастрофи имало и ќе има. И нека не ве лажат и со климатски промени, зашто климатските промени постоеле отсекогаш, или заборавате дека пред 2000 години во Македонија владеела таква клима што тука живееле лавови :^) ? Климата постепено се заладува, ама тоа е процес кој трае милиони години. Без грижи, ние нема да го дочекаме новото "ледено доба" :D .

8. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    Се сеќавате на *Судниот Ден* :rofl: :rofl: Народот се исплаши ]:)
    Крај на светот ке било хах ;)

9. zlatapetkova

zlatapetkova Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    55
    За Апокалипсата постојат многу докази.За Нибиру исто така.Се прептоставува дека во 2012 ќе почне толку многу да се доближува до земјата па ќе почнат да се се случуваат многу преврти во природата.Земјата нема да може да ја издржи нејзината блискост па ќе започнат земјотреси,поплави,промени во годишните времиња итн.Така да само НАСА го знае одговорот а се вели дека не сакаат да изјават јавно зашто народот ќе почне да паничи.

10. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    :D Jа читам темава наназад и што се чудите толку за тој Кампинг, секогаш ќе има некои такви подложни на манипулација кои ќе му веруваат и нему и на другите како него. Тие не се свесни дека некој леб јаде од овие искомерцијализираниве глупости.

Прво 2012 ќе се случел крајот на светот, после па не, туку тогаш човештвото ќе преминело на повисоко ниво на свест. :rofl: Да бе, ние илјадници години не се "опаметивме", така преку ноќ ќе преминуваме на повисоко ниво на свест |(
    Попрво ќе поверувам во тоа за режираната 2012 поназад што беше постирано, отколку во тоа дека стварно ќе настане крај на светот. Ветер во магла |(

11. laryla

laryla Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    229
    Како што се крена врева за 2012 година,така беше кога бев дете,на мои 10 години се преплашував што се вртеа причи дека крај на свет ќе било во 2000 година.Дека нова година,нов век и нова деценија и сите се исплашивме,а поготово ние децата.Нема врска,се се тоа глупости.Па,филмот беше со цел за пари,не со цел да се покаже на паметен начин крај на светот.Мислам,кој ќе поверува кога на филмот фамилијата што се спасува за 1 мм ќе пропадне во земјата,се им е на нив во „последен миг се спасив бла бла“ сценарио.
    Не го напаѓам филмот,само очекував нешто попаметно и достојно за ваков филм.Нешто поише како документарец,не детска авантура. |(
    И доста за филмот,да не бидам офф,да си кажам крајна одлука.Не верувам во вакви с*ања како ова. :lol:

12. Bescheiden

Bescheiden Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2012
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    193
    Едно знам-крај на свет нема да има. Барем не сега :D

13. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Абе само лажат,де 2012,де 2007 и само така |( .Не им верувајте :!:

14. anaantonia

anaantonia Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    123
    па добро видете,искрено кога гледав и кога ми кажуваше сестра ми која е во њујорк што се случувало за време на Сенди почнав да мислам дека 2012 и не е баш заебанција

15. The.Princess

The.Princess Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    146
    Ајде бее.. колку пати сме го преживеале „крајот на светот“.. Кога ќе биде 21 Декември ќе им испратам СП на Маите и Инките или кој беше шо го измисли и го полуде цел свет ( (се однесува за „цел свет“ заградава) а уствари ко што гледам никој не е исплашен, само така се вели :lol: )

16. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Ако биде крај на светот на 21-ви, на 22-ри ќе ви пишам дали навистина дошол. ;)

17. Angelinkka

Angelinkka Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    361
    НЕМА ДА ИМА КРАЈ НА СВЕТОТ! Тоа се глупости. Се верува дека ќе има промена на половите, но нас овде во Македонија не не фаќа, ние сме во средината! :D Ама сме среќници.... зар не? :lol:

18. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Абе ајде :D како да не...

19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    Сигурно...еве пари збирам за една капсула од тие куќарќите за да се скријам во неа на 21 декември :rofl:

20. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.112
    Допаѓања:
    826
    Не вервував воопшто.
    Дојде 2013 па здрави и живи сме :D