Крај на светот... епа како што е Македонија 100 годинчина поназад.... па се надевам ке поживееме уште 100 годинчина хаха... П.С: Кој сака да се спаси нека дојди во Македонија!
Помина и 21 октомври,Кампинг повторно згреши. http://www.zurnal.mk/content.asp?id=2011101610582 It's friday,friday FUN FUN FUN..oh wait?End of the world? NO,just another Harold Camping mistake..FUN FUN FUN !
Живи глупости се ова. Од шо се опседнав и шо читав за ова почнав и да сонувам. Ми се смачи веќе! А убедена сум и знам дека нема да биде крај на светот и пак се плашам. weird
НАТОто смета дека ќе е крај на светот. Јас не верувам во тоа.. прабаба ми ја доживеа втората светска војна а ние четири крај на светот
Абе каков крај на светот, какви бакрачи, и да видам не верувам Зарем навистина постојат луѓе што се плашат од ова? Крајот на светот и да се случи, тоа нема да биде ни во блиска ни во подалечна иднина, барем не додека се сегашните генерации живи Тоа со Маите и со календарот, мижи да те лажам Уште кога ќе слушнам како мешаат во таа приказна и вонземјани и вселенски цивилизации Тешко маркетиншко с*ање. Природни, а и предизвикани катастрофи имало и ќе има. И нека не ве лажат и со климатски промени, зашто климатските промени постоеле отсекогаш, или заборавате дека пред 2000 години во Македонија владеела таква клима што тука живееле лавови ? Климата постепено се заладува, ама тоа е процес кој трае милиони години. Без грижи, ние нема да го дочекаме новото "ледено доба" .
За Апокалипсата постојат многу докази.За Нибиру исто така.Се прептоставува дека во 2012 ќе почне толку многу да се доближува до земјата па ќе почнат да се се случуваат многу преврти во природата.Земјата нема да може да ја издржи нејзината блискост па ќе започнат земјотреси,поплави,промени во годишните времиња итн.Така да само НАСА го знае одговорот а се вели дека не сакаат да изјават јавно зашто народот ќе почне да паничи.
Jа читам темава наназад и што се чудите толку за тој Кампинг, секогаш ќе има некои такви подложни на манипулација кои ќе му веруваат и нему и на другите како него. Тие не се свесни дека некој леб јаде од овие искомерцијализираниве глупости. Прво 2012 ќе се случел крајот на светот, после па не, туку тогаш човештвото ќе преминело на повисоко ниво на свест. Да бе, ние илјадници години не се "опаметивме", така преку ноќ ќе преминуваме на повисоко ниво на свест Попрво ќе поверувам во тоа за режираната 2012 поназад што беше постирано, отколку во тоа дека стварно ќе настане крај на светот. Ветер во магла
Како што се крена врева за 2012 година,така беше кога бев дете,на мои 10 години се преплашував што се вртеа причи дека крај на свет ќе било во 2000 година.Дека нова година,нов век и нова деценија и сите се исплашивме,а поготово ние децата.Нема врска,се се тоа глупости.Па,филмот беше со цел за пари,не со цел да се покаже на паметен начин крај на светот.Мислам,кој ќе поверува кога на филмот фамилијата што се спасува за 1 мм ќе пропадне во земјата,се им е на нив во „последен миг се спасив бла бла“ сценарио. Не го напаѓам филмот,само очекував нешто попаметно и достојно за ваков филм.Нешто поише како документарец,не детска авантура. И доста за филмот,да не бидам офф,да си кажам крајна одлука.Не верувам во вакви с*ања како ова.
па добро видете,искрено кога гледав и кога ми кажуваше сестра ми која е во њујорк што се случувало за време на Сенди почнав да мислам дека 2012 и не е баш заебанција
Ајде бее.. колку пати сме го преживеале „крајот на светот“.. Кога ќе биде 21 Декември ќе им испратам СП на Маите и Инките или кој беше шо го измисли и го полуде цел свет ( (се однесува за „цел свет“ заградава) а уствари ко што гледам никој не е исплашен, само така се вели )
НЕМА ДА ИМА КРАЈ НА СВЕТОТ! Тоа се глупости. Се верува дека ќе има промена на половите, но нас овде во Македонија не не фаќа, ние сме во средината! Ама сме среќници.... зар не?