Крај на светот???? хахах имам пријателка која премногу се тормози со такви настани, како земјотреси, цунами, па незнам што уште не.... .......... Додека знаеме да се грижиме добро за Планетата Земја, тогаш сметам дека таа ќе ни дозволи мноооооооооооооооогу подолго да живееме на неа од 2012год
И да знаевме да се грижиме добро за Планетата Земја се ќе беше во ред...почнувам да се сомневам, дали и ќе ја видиме 2012...
абе што се замарате со крај на светот ако требало да дојде нека дојде сите ќе умреме може не е некаква утеха ама знаеш дека никој жив нема да се извлече
Некои ќе почнат да си прават куќи на месечината од кај знаеш... Сериозно, имам читано дека во НАСА подготвуваат нешто такво, демек за кога ќе дојде опасното сите да бегаме. Малку на фантазија ми стои ова...
може за некои 100 години тоа да се изреализира ама како шо викаат сеа у мај или 2012 крај на светот тешко да се оствари така да нема бегање
Знаеш...има многу предвидувачи на иднината, а секој од нив има кажано различна дата за пропаѓање на светот. Нели требаше пред неколку години да се случи нешто ама ни трага ни глас. Арно си кажа баба Ванѓа, има време
Сега ни е планетава во многу лоша состојба ама ние сме си криви...а за 2012 никој не знае која година ке умрам јас и до кога ке живеам а да не збориме па за ден и месец....
а јас пак на истата страница читав една статија во врска со крајот на светот во 2012 година, тие всушност го демантираат тоа како и сите наводи дека истоимениот филм се базира на нивни истражувања, според нив во 2012 година се очекува да настане еден феномен, а тоа е поредување на планетите во еден ист ред со сонцето, за планетата Нибуру ги отфрлаат сите тези дека таа се доближила до земјата и во секој момент се очекува да удри, според нив таа да беше толку близу ние ќе ја видевме со голо око како второ сонце,а истата ја нема ни на повидок ,прочитав еден куп деманти од нивна страна на истата страница, а се во врска сок рајот на светот и сите тие страшни катаклизми. само едно се прашувам како големите производетели и бизнисмени вложуваат пари во проекти кои треба да бидат реализирани во 2013, 2014 година, ако требаше да биде крајот на светот, кој будала би си ги трошел парите во такви проекти за да тие му пропаднат. ако е нкој поупатен нека повели и ги разјасни дилмиве!
Бизнисмените вложуваат со надеж дека ќе успее. Ако не успее, на сите нема да им успее. Тогаш веќе парите нема да бидат важни
леле немој да се плашиш без потреба бидејќи тоа нема да биде барем сеуште не, случајно на тв гледав декодирање на Библијата, според нив уште не ни на повидок, освен ако нешто утнале
навистина многу ми е смешно ова крај на светот, како не живи глупости. инаку вчера купив туна со рок до 2015г е ај сега некој овде лаже
Не се знае со сигурност дека ќе дојде крај на светот до 2012. Што би било доколку на секој производ би пишувало до 2012? Паника меѓу народот. Впрочем, тие добро си напишале. Рокот на туната е до 2015. Доколку светот си постои туната ќе си остане здрава
STVARNO NEVEROVATNO!!!!!! Neverovatno da mnogu Narod podlegnuva na vakvi PRIKAZNI!!!!! Na nekoj SI stomu padnalo na Um da izdava nekoi si Lazni Datumi za Kraj na Svetot!!!!!! Bas me interesira od Koja VERA e toi covek i vo sto VERUVA!!!????? ILI MOZI SE ZAMISLUVA ZA NESTO!!!?? Na mnogu nesta ja koristat i VERATA a toa nee UBAVO I PRAVO!!!! Bas me interesira vo koja VERA go pisuva toa?????? TOI DATUM 21.05.2011 SLUSAITE LUIGE JAS SO OVA NE SAKAM A I NEMAM NAMERA DA NAVREDUVAM VERA!!!!! Jas sum MUSLIMAN I mozam samo ova davigo kazam....... NESE PLASITE I TOI DATUM KE POMINI ....... ALLAH E GOLEM!!!!!! SAMO TOI ZNAE KOGA TOI DEN KE DOIDE!!!!!!
Слушнав за овие проценки на некој човек од Америка ли од каде беше, за крајот на светот,нешто не ме заинтересира многу што ги правел врз основа на податоци од Библијата,незнам како протолкувал сигурно имат грешка човекот во неговите прогнози
Абе каков крај на свет Сабајлево на една утринска програма тема беше ова "21 Мај крај на светот" и се јавува една ГоспоЖа (така постара по гласот делуваше) и вика: - " Абе какви се овие глупости, каков крај на свет, јас родена сум на 21, роденден ми е на 21, неможе да е крај на светот тогаш! ( ), вика - јадете си, пијте си, уживајте и гледајте си го животот! Нема да биде крај на светот на 21! (ме изнасмеа рано сабајлечки) Е така феминки, јадете си, пијте си, уживајте и гледајте си го животот Така било тоа, немал друга работа некој па се занимавал со глупости!
Дефинитивно се работи за некоја секта која живее во свој свет и шири гласини кои ги вознемируваат граѓаните. Мислам дека никој не може да педвиди до кога ќе постои светот, а ова за 21-ви мај е тотална глупост и незна како не се казнат тие што ги залепиле билбордите демек незнаат кој ги ставил итн....