Јас не верувам во овие глупости за крај на светот,некаде прочитав дека предвидувале за во 2000 година ќе бидело крај на свет па еве не' живи и здрави..Тоа е измислено од една Американска Секта која верува во ова па дури и шетаат низ Њу Јорк и ги ''плашат'' минувачите,има и видео на you tube ако го најдам ќе го постирам.Некаде на нет па дури и прочитав дека Сонцето утре т.е. денес ќе го снемало засекогаш и Господ ќе слезел на Земјата и со себе ќе земел одбрана група на луѓе а другите (лошите) ке изумреле.И сега како да поверуваш во ова?Можеби некогаш ќе дојде и крајот но по неколку милиони години,барем така мислам јас
Уште една дисквалификација, Турција денес ја стресе земојотес ! Јас отидов да спијам, се читаме утре и ќе одбројуваме до 2012
Од кај знаеш дека сме здрави и живи? Можда сме умреле,не се сеќаваме,па шетаме на Земјава како духови.
Што правиш/планираш? На кафенце со @Kurt Cobain. Шала на страна. Забегано е волку инвестирање за тотална ГЛУПОСТ. Село гори - баба се чешла.
Ништо чудно да има, колку многу сатен помина по Земјинава топка во изминативе 48часа, па и Сонцето ќе го заслепат бе. Или евентуално, од толку л'штење и светење на тоа фустаните може да се создаде масовен пожар и сите како глувци да изгориме. Барем убави да гореа, не во сатени, пу мајката.
Абе паааа, јас цела недела со е*аната инфекција, ми се плаче за секс, они ќе ми закажувале крај на светот! Марш у пм, ја Спојлер несексана не ти умирам.
Ако во светот крајот е денес, кај нас ќе биде за едно сто години, нели како што сме си ние поназад. Станав сабајлево да видам дали го нема светот, ама уште е тука мајку му
Ние тука во југоисточниот дел на Скопје сме живи , здрави и си пиеме кафенце .... сега за сега се е ОК
Не е уште 18 часот,15:30 е,ама во Сиднеј,Мелбурн треба да е 18 часот мислам Како и да е,му ја легвам сега,ми се спие