не можам да се изнасмеам....каков крај бе луѓе...што ли уште не ке измислат медиумиве...ц ц ц....утрово е прекрасно, пијте си кафенце на сонцево и уживајте....
Нели крај на светот ќе биде денес во 18:00 т.е. попладне .. епа видете што најдов за временската прогноза .. Иако утринава времето не служи со сонце и топло време, метеоролозите велат дека попладне не очекува наоблачување,дожд и грмежи ..а Кемпинг кажа ќе имало многу многу врнежи кога ќе почнал крајот
Тоа си знаевме ние само ете потсвеста работи тоа никој не може да го предвиди и стварно урааааа. Глупави Американци мислат дека сите се глупави како нив и веруваат во некој си духовен водич кој предвидел како да профитира од тоа па ако не правта војни во светот да го продаваат оржјето ќе сакаат да се убиваме психички или психолошка војна !!!!!!! Срамота за тие што им дозволија да лепат билборди низ цела Мкедонија ова го нема ни во една друга држава само кај нас можат вакви гомна да донесат. И секако уживајте драги мои не крај на светот
Хахаха,само што го уклучив тоа „семејното„ радио и како што разбрав треба нешто 39 евра да се плати за да го слушаш . Ете од каде заработуваат пари..
Луѓево се испопаничени Прочитав во весник дека во Турција денес или синоќа имало земјотрес, неколку загинати окулу 100 повредени. За крај на светот денес да се надеваме дека нема да се случи но не е чудо да фати некој земјотрес
Некој претходно кажа во 5 сабајле ќе се десело. Станувам јас во 8 гледам светов тука . Отидов, мочкав и правец во кревет. Еве станав сега, кафе со мајка ми пиев, абе никогаш поубаво. И нели од Австралија имаме абер, се е добро кај нив
Eј имаат и саат одредено? :up: Интересно, а јас па си се чудам зашто уште не доаѓа крајов. И си викам чек да видам како сакам да го дочекам ?! Значи темава и моменталнава глупост 21 мај ме убиваат у поим, значи ќе ЗАПОЧНЕ СО ОБИЛНИ ВРНЕЖИ, како и секој крај. Па дајте да ја напраиме арката на Ное и ќе се спасиме од поплавата !
Хахахахахаха, ова ти вредеше жити се Стварно не е фер...учев за колоквиуми и сега светот да ми пропадне...не може!
Шалете се ама јас сонував за Турција цц добро не е за смеење, ама е тројца турчаци не куртулиле од земјотресот вчера кај нив, а преку сто биле повредени. Ете за некои било крај дал да се смее ил плаче човек на моево... на таблети сум една недела, затоа сум ваква настинка ок ќе сум после цццц
Ти си учела,а јас уште никако да се наканам.Така да според мене,нека дојде крајот,барем нема да се замарам со испити Значи поголеми глупости немам слушнато. Едвај чекам денешниот ден скроз да помине,па да видиме дедово од Америка утре што ќе има да каже. Пак ќе има некоја грешка во пресметувањето И да дојде крај,ич не се замарам. Само ми е криво што сестра ми не е тука,во странство е. Неа нема да можам да си ја видам за крај. Ама,како што тргнало ќе се гледаме уште мноооооогу години...
Сабајле слушам силни звуци авионски/хелихоптерски и викам ова црнциве од сектата не нападнаа Оно си прскале за комарци
Абе ајде....по кој пат е крај ? веќе досадни станаа со овие глупости енкој енмал попаметна работа па ај сеа ќе ги плашиме луѓето