Крварење за време на бременоста

Дискусија во 'Бременост' започната од elenileni, 29 март 2010.

1. Giinna

Giinna Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2020
    Пораки:
    465
    Допаѓања:
    4.331
    Јас дабростон 3х1 пијам само. Уште не знаеме точно од што е, многу било рано. Ќе видам утре што ќе ми кажат во чаир. Мислев треба за ден два да сопре крварењето, добро што ми пиша да не паничам уште повеќе

На maremarence му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Babygirll3

Babygirll3 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2019
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    186
    Zdravo, samo sto doznav deka sum bremena, dva pozitivni testa, hcg118,9, okolu 4 nedela negde, mi se javi malo krvarenje(zasega e malo) kako izmesano so nekakva sluz, odma otidov na lekar, doktrorkata ne mozese da kaze nisto zatoa sto e premnogu rano, na eho vide samo deka endometriumot e poprilicno zadebelen rece se gleda deka si bremena ama nisto drugo ne mozese da kaze bidekji e mnogu rano kaza moze i nisto da ne e moze i mnogu raboti da bidat rece ne mozam ni terapija tolku rano da prepisam. Samo mi kaza deka moram da miruvam barem dve nedeli i mi dade bolovanje.Nemam nekakvi tegobi. Dali nekoj imal slicno iskustvo? Mnogu sum isplasena
    ps krvarenjeto se javi vo period koga bi trebalo da dobijam ili malku podocna

3. Nita

Nita Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2009
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    38
    Здраво јас сум 12 недела и 4 дена во вторникот праев пап и брисеви ми спомна дека можам да имам крварење ама тој ден ништо вчерс пред да легнам гледам доста кафеав исцедок мојата матична ми рече нормално е ,маж ми ме однесе на приватен бебето е добро мрда има срцева акција ми даде прогестерон и два пати утрогестан 200 ама некако ме плаши на диагнозата пишала заканувачки абортус.Имала некоја вакво искуство.

На maremarence му/ѝ се допаѓа ова.
  4. maremarence

maremarence Активен член

Се зачлени на:
    1 декември 2024
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    60

Mislam deka nema potreba za panika stom si pokriena so terapija i stom seuste ima srceva akcija :)