Devojki ve citam i se tesam ama i se plasam. Pred 4 dena prokrvariv kafenikavo.. 6ta nedela sum.. Uste istiot den bev kaj doktor i mi rece malo odlepuvanje, da lezam i da miruvam. Utre sum na kontrola, daj Boze da e se vo red
Jas koristam utrogestan od samata punkcija, progesteron mi dadoa otkako se desi krvarenjeto. Tvoeto kafeno li e? Bolki imas li?
Nemam bolki fala bogu I toa sopre kafeaviot iscedok na mene progesteron depo Dr trajkovski mi dade od et kafeaviot iscedok mi bil od sto edniot embrion ne se razviva kako sto treba a drugiot imase I srceva akcija I bese ok pred edna ned sega sreda pak ke treba da odam na eho
Jas imav samo 1 embrion fateno. Isto bolki nemam ama koga ke go vidam iscedokot se nerviram, strav mi e, ama toa e sto e. Kako saka Gospod taka ke bide.
Cisto zaradi tebe da ne mislis tolku. Jas vo sabotata bev da me bocnat ama nasite ne rabotat vo sabota inaku bas sakav da me vidat na eho, kako da ima sekoj den ke odam samo da sum smirena
При мало крвавење јас го ставав вагинално,а кога имав повеќе го пиев орално навечер дека има њус појави,но секако по препорака од гинеколог така беше кај мене.
Душо неможам јас да ти кажам, не сум доктор, затоа ти викаме сите да одиш на преглед штом има свежа крв не е на арно. Дали беше на преглед? И јас имав кеса ама за жал празна, и заврши со спонтан сама се исчистив не ми правеа киретажа, сама ја исфрлил кесата.