Крварење за време на однос

Дискусија во 'Секс' започната од sonique, 30 декември 2009.

1. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Мислам дека те има скинато вчера. Можно е хименот да ти бил поеластичен. Се случува и тоа не се секирај. Не си почуствувала болка затоа што веќе сте имале односи повеќе пати предходно само хименот од внатре не бил скинат. И да, ако продолжи ова (мислам дека нема) закажи си на гинеколог. :*

На canary му/ѝ се допаѓа ова.
  2. marija.mk

marija.mk Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Ve molam za pomos. Pred nekoe vreme imav za prv pat odnosi so mojot decko i ne bev skinata. Imav odnosi odma denot posle zavrsuvanjeto na menstruacijata koristevme zastita i ne svrsi toj vo mene. Uste vecerta imav krv i narednite 2 dena isto imavme odnosi i pak imav krv i isto ne svrsi vo mene a koristevme kondom. Dali e nesto seriozno i dali e mozno da sum bremena ? fala mn odnapred

3. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Крв си имала поради тоа што ти било прв пат, така да не се секирај. А за бремена НЕ си, сте користеле заштита и не свршил во тебе. Уживај си. ;)

4. marija.mk

marija.mk Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    No mene me cudi toa sto i slednite 2 pati imav krv dali e toa normalno ?

5. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Па мислам дека не е ништо страшно. И јас имав крв после вториот однос. :)
    Само мислам дека не би требало да продолжи крварењето после секој однос. Во случај да продолжи и понатаму,посети си гинеколог. :?:

6. canary

canary Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    И мене истото ми се случи после првиот однос уште 2 пати ми течеше крв за време на односи ама нормално е тоа нема место за паника али не знам дали на сите им се дешава.
    Ако продолжи понатаму после 3-4 месеци да ти тече крв за време на однос (ма да не верувам) ќе си одиш на гинеколог.

7. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Со дечко ми имавме односи и одеднаш тој ми вели види крв? :o
    Се зачудив прв пат ни се случува.Инаку мене ми заврши пред 1 недела.
    Не знам од што би можело да биде.Имаше значи 2,3 капки крв-многу минимално.
    После 2 минути немаше ништо,воопшто немаше крв.Дечко ми не се зачуди,но јас се исплашив. :|
    Од што би можело да биде?Ви се случило ли нешто слично? :sweat:

8. female.3

female.3 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    37
    и мене ми се случува овој проблем. Од кога почна одма си закажав кај гинеколог и ги направив сите прегледи и се беше во ред. Јас крварам ама не при секој однос но често се случува. И покрај сите добри резултати како да паничам пак и не ми е јасно зошто тоа се слушува.Има ли некој повеќе искуства со ова?? Воопшто не е пријатно да видиш крв по толку долго време со односи и многу се плашам да не е нешто сериозно но немам никакви проблеми ни јас ни мојот партнер, туку ете само тоа што има крв. некои мислења? :worried:

9. Sonce-soncence

Sonce-soncence Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    19
    Здраво девојки, сакам да ве замолам за мислење.
    Со дечко ми имавме синоќа заштитен однос, но одеднаш многу ме заболе и прокрварев и тоа многу. Неможевме да го запреме крварењето неколку часа. Денеска се намали крварењето, не е толку обилно, но сеуште крварам и тоа дури големи парчиња :(
    Дали на некоја од вас и се има случено нешто слично на ова, ве молам за совет, фала ви многу :*

10. ABeautiful

ABeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    56
    Сексуално сум активна скоро 3 месеци..последниот пат додека имавме ...дечко ми ми кажа дека ми дојдело менструација и прекинавме. Имав како вагинален изцедок но беше како кафеав. Што да направам

11. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.569
    Допаѓања:
    5.906
    Ти не знаеше дека треба да ти дојде?
    Ако требало да ти дојде кафеавиот исцедок не естрашна работа...

12. ABeautiful

ABeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    56
    Треба да ми дојде во текот на овие денови. ете сабајле пак имав малку

13. busavobebe

busavobebe Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2015
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    834
    Здраво девојки сега вака имав за прв пат секс пред 2 недели, првиот пат ептен крварев ептен многу и од тогаш сме имале уште 4 пати секс но јас при секој однос имам крв и не по 2-3 капки туку има повеќе и ми е страв дали знаете од што може да е... ајде ве молам оние кои се поискусни ако знаат нешто да ми кажат
    и заборавив да кажам дека сеуште многу ме боли кога имаме секс
    дечко ми ми вели дека многу се стегам но тоа го правам бидејки ми е страв од болката бидејки не е маала..

Последна измена: 4 ноември 2015
    На Majakisss му/ѝ се допаѓа ова.
  14. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.007
    Допаѓања:
    220.019
    Епа не се стегај толку бе душо

15. BigliMigli

BigliMigli Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2015
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    23
    Здраво!! Па вака, сексуално сум активна веке месец ипол и синоќе го имав последниот однос, така малку беше диво и партнерот побргу се движеше, тоа беа три партии со различни пози, но секако со одмор. На последната партија кога завршивме и двајцата завележав крв, но не многу, еве и савајлево имав една капка. Чувствувам и некоја мала болка таму долу, но и во долниот предел на стомакот и малку ми е подуван. Пред две ипол недели кога имав однос кондомот беше пукнат, но во средата направив тест и беше негативен. Па сега сакам да ве прашам зошто така прокрварев, но не ме пецка кога одам во тоалет, и зошто стомакот ми е подуван? Инаку да напоменам дека добив менструација на 17.

На Ticaa му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ljubica5

ljubica5 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    Zdravo na site i jas go imam istiot problem krvaram mnogu pocesto ... Toa krvarenje pocna odkako se porporodiv posle edna godina ... Mnogu se upuplasiv prviot pat napraviv pregledi pap mikrobiologija klamidija...i se e negativno se se o vo red po nekoe vreme pak prokrvariv bev i na drug ginikolog isto pak se ispitvanja se bebese vored i eve sega sega pak me zagrizva toa so velat nema nisto a krvarenjeto se povtorva za vrme na odnos :(¿

17. Danielamo

Danielamo Активен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2019
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    21
    zdravo feminki.. mi treba pomos od vas. Imav seksualen odnos so decko mi i mi protece krv. Bev na ginekolog , no doktorkata rece deka ne e nisto strasno samo mi zede beisevi za pap bidekji trebase od pred 2 meseci da napravam. Ne znam od sto bi tecelo krv... nekoj so vakvo iskustvo ??

18. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.666
    Допаѓања:
    9.263
    да,мене ми се случуваше одвреме навреме со партнерот,ни јас не знаев која е причината но мислам дека во мојот случај беше кога не си доволно навлажнета долу ,опуштена во сексот или ако ако бил многу запален а ти не ,ако ме разбираш

На SunnyGirl2 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Danielamo

Danielamo Активен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2019
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    21
    Da da razbiram no mislam deka bev dovolno navlaznata.

20. Sekogaszagrizena

Sekogaszagrizena Нов член

Се зачлени на:
    20 април 2019
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Zdravo devojki gledam deka poveketo go imale ovoj problem krvarenje pri seks mene mi se sluci dva pati i bev na ginekolog site rezultati se dobri samo imav kokoidni bakterii za koi dobiv vaginaleti da gi primam pred menzis i po menstruacija doktorkata mi dade pro balans lejdi toa se 14 vaginaleti no strasnoto e sto posle toa jas odbivam da imam seks a majka sum na dve na decinja strav mi e da ne mi se sluci pak soprugot se luti a jas veke psihicki nemozam da izdrzam mi se zavrte vo glavata deka mozno e da imam karcinom na matka ve molam za pomos blagodaram odnapred pozz