Крварење по секс i jas posle 3 godini redoven seks prv pat prokrvarev i kako sto sum panicarka morav da se rastrckam po forumive.. ve molam za sovet ... dali moze da dojde do krvarenje poradi premnogu div ili dolg seksualen odnos fala odnapred ( pozz
Крварење следниот ден после секс? Ве молам ако некој знае нека ми каже што може да ми биде ако крварам следниот ден после секс,а не треба да добијам.. Еве веќе трет ден крварам како да имам добиено.. Фала ви
Крварење следниот ден после секс? Аууу,оди на гинеколог,таму ќе ти кажат,и на мене ми се случило да крварам малку после секс,но многу мааалку. Оди провери се,таму ќе ти кажат што е работата
Крварење следниот ден после секс? Исто како тебе,после секс.Но,кај мене е друг проблемот имам полицистични јајници и затоа од болки се превивав многу често. Твоево не е нормално,велиш тече како да имаш менструација .
Здраво, имам 18 години и често имам не редовна менструација, но пред два дена имав односи со дечко ми, значи имам односи два месеци може и повеќе, циклусот ми имаше поминато пред две недели, за време на односот сум искрварила, мислев дека мозеби ми има дојдено по втор пат но тоа бесе моментално и не се повтори, значи не ми дошла по втор пат...што може да е??
14 дена после циклусот си најплодна-пази што правиш ако толку си се исплашила, закажи преглед на гинеколог и најверојатно ке следи и разговор
сношти поточно утрово имавме односи со дечко ми и повторно имаше крв.... но кога отидов дома имав (сеуште имам) откинат дел -кој виси нешто што "поврзува" вагина со делот кај мочните каналчиња...еве сега имам гној како кесенце на делот што ми виси ... лекарката ми каа да отидам во петок само тогаш било слободно...некоја помош.некој со сличен проблем?
Девојки синоќа имав секс со дечкото се беше супер, но вториот пат не бев доволно влажна, скоро ич. Но не беше проблем, тој повторно си сврши и иако бев сува немав болки воопшто при пенетрацијата. Сабајлево денес кога отидов во вц и се избришав, видов крв на хартијата. Мислев дека ми дојде и се зачудив што толку подранила и што воопшто немав никакви болки-симптоми. Си ставив влошка но не капна воопшто еве цел ден и немам никакви болки. Што би можело да биде, малку сум загрижена.
Здраво, значи пред 2 дена имав секс со мојот дечко, за прв пат, ми протече крв, ништо страшно, но еве 2 дена подоцна, кога одам по мала потреба (мочкање ) осеќам како пецкање и на хартијата има крв, дури и ми се чини дека многу начесто одам во WC.. малце ме фаќа паника да не не е нешто во ред, па сакав да прашам за мислење.. фала ви
вечерва после однос ми капнаа неколку капки крв, од што може да биде тоа? (да појаснам- не ми е прв пат )