девојки, никако ама баш никако не е дозволиво крв ни за време на односот,ни потоа-никакво крварење после или за време на интимен однос не е нормална појава, ако тоа се случи посетете гинеколог, сепак здравје е во прашање, може да е инфекција или нешто полошо, а тука само може да погодуваме што како...
хахах е како да не, ма дај ти се молам---смешно е ова што го пишеш, тоа нема никаква врска со крварење.....малку логика ништо друго
разликата се состои во уживањето и во тоа што некогаш поголемиот пенис може да те пецне на грлото на матката поради големната- ама се зависи од девојките, сите се различни и да осетиш мала болка....ништо више....пенисот нема боцки па да остава гребнатинки и крвишта??? има разлика меѓу големината нормално, ама тоа сега не е тука тема на разговор....
Девојки ај Ве молам за помош. Имавме незаштитен секс, и после односот приметивме дека на дечко ми му тече крв. Тоа кај тоа жилата или што и да е кај што се отвара главата, најверојатно се поткинало . Поголем проблем ми е тоа што кога јас отидов во веце видов дека мене ми тече крв. Се миев ама еве уште кога ќе се бришам има по малку крв. Значи не е тоа од мене туку од него што му течело внатре во мене. Па треба ли да паничам, да одам на лекар или ќе си истече??? Ве молам за одговор ако има некој било какво знаење. Може е глупаво ама не ми се случило до сега вакво нешто па не знам како да реагирам
Здрaвo девoјки..се нaдевaм декa имa решение и зa мoјoв прoблем..Дo сегa имaм секс сo дечкo ми 3-4 пaти, јaс прoкрвaрувaм нo не мнoгу двaјцaтa сме млaди неискусни незнaм штo дa прaвиме. Дечкo ми брзo свршувa зaштo ?? сoвет некoј???
Голема грешка си, има и те каква разлика, ако пенисот е долг удира во матката и предизвикува мало или обемно крварење, во зависност од тоа колку долг е, не е исто 10цм, 15 цм, и 20+цм пенис. позз зборам од искуство
Ако си била недоволно навлажнета нормално е ова, или ако се работи за предолг пенис па ти ја пецнал матката малце, исто нормално е малце крв ако се случи ова.
Мене ме сечеa сoшијa без никaквa aнестезијa ми се oткунaл дел при oднoс ..е сњгa не знaaт зaштo се случилo сaмo aнaлизите нa тoa дњлче рекoa дњкa немa инфекции и тaкви рaбoти сњ билo вo ред. Кoнците сaми излегoa .. пoвлекoв еден бришејќи се несaкaјќи
Девојки имам еден проблем...Пред неколку дена имавме односи со мм и имав преголема болка што и на неговиот полов орган забележавме бледа крв и парчиња кожички. Отидов дома и на гакичките забележав капки од крв но бледи беа (далеку од добиено), отидов на гинеколог денес и ми рекоа дека се е во ред дека е нишо,но јас не сум мирна неможе да е ништо а да се дешава тоа. ( и сеуште имам траги од крв )Дали некој знае што и како е ?
Пред 2 недели го имав првиот сексуален однос и како нормално имаше мало крварење. Вчера имавме повторно секс и имаше повторно крварење .. дали има причина за паника? Ве молам за мислење
Пред два дена имав однос (не ми е прв пат) и денеска покрвавив. На календарчето гледам дека вчера сум била во овулација. Дали се работи за инфекција?
Vecerva imav prv pat odnos so decko mi so odime godina ipol imav mnogu krv i sega doma koga pojdov do wc imam seuste krv i toa mnogu dali e toa normalno ??
Нормално е се додека не тече премногу. Ако тече премногу крв може да е "повреден" ѕидот(?) на вагината. Не знам како да ти објаснам... Обично од недоволно лубрикант е предизвикано. Како и да е, најдобро посети гинеколог во овој случај. Јас крварев обилно првите 2 дена, прекина крварењето на 5тиот ден (не беше менструација 100%). Али криминална сцена беше во када. Потоа нормално си терав со кондом со добар лубрикант.