Добро вечер бекои со вакво искуство имавме денес секс со дечкото и потоа го прекинавме и потоа со прст ме задоволуваше бе осеќав никаква болка и како да ме тераше нешто му реков избришиго прстот гледам блед крв и уште ми тече ама не како менструација ако ретка бледа...
Незнам како осетив како да допре нешто ама немозев убаво да почуствувам што точно а и не ме ни здоболи само се исплашив што е ова.
Znaci vaka sakam i jas mala pomos i na drugi slicni vakvi grupi slicni vakvi pisam sakam pak da prsam sekako utre odam na ginekolog i sakam sepak da procitam vase mislenje videte so biviot decko pred 3 godini imavme odnosi no nemase nikakvo krvarenje a imav mn bolki duri nepodnoslivi, on ne mi veruvase deka sum bila so drug predtoA poslem 3 godini imav povtorno odnosi da ne sum mn seksualno aktivna no poslem dolgo vreme imav mn krvarenje a nemav bolki a razlikata na menstruacijata od koa mi zavrsi bese oklou d ipol nedeli dali nes toa moze bilo menstrualna krv ili nes drugo ili nekoa inferkcija ili rana mn se plasam kazete mi
Здраво, истото и мене ми се десило истото следниот ден крварење .. Но ние сме имале анален секс и сум забележала дека имам крв од позади... истото ми се има случено пофторно за време на секс од позади пак сум крварела.. некој совет ве молам и дали е нешто сериозно?
Веќе 2 месеца имаме подив секс и последен пат кога имавме јас прокрварев во текот на денот неколку пати и имав болки во долниот дел на стомакот, можно ли е тоа да ми е од сексот или да посетам гинеколог?
Pred 2 dena za prv pat imav odnosi. Me bolese navistina mnogu no krv nemase. Deckomi rece deka imalo no malku. Potoa koga bev po wc na hartijata imase bleda krv. Drugata den nemase krv. I eve deneska koga stanav bev po wc i na hartijata pak imase bleda krv. Isto taka custvuvam i bolki vo dolniot del na stomakot. Ve molam kazete mi dali e normalno toa.
Ви се случило ли после оргазам да крварите? Еве втор пат по ред во рок од 3 дена ми се случи да после оргазам прокрварам, исфрлам парчиња крв, згрутчена, тоа трае кратко, пример еден ден и толку. Немам циклус, не е груб секс воопшто во прашање, не знам зашто вака. Никогаш ова не ми се случило претходно.
Ме чекаше со прст, и имавме од однос. После видов крв свежа. Имам раничка која е контролирана од гинеколог. Терапија ја правам. Гинекологот ми даде едни вагиналетки на билна База и ми рече, во ред е да се имаат односи. Пап тестот е чист. Дали е можно да ми се раскрварила раничката?