Ја стави неговата рака кај мене меѓу нозе и дома кога стигнав имав крв на гаќите..скината ли сум или не ?
Чекај малце, не ми е јасно. Треба да гласаме и со какво мнозинство треба да одлучиме дали си невина или не? Како ке се усвојува оваа работа, не ми е јасно, сепак избор е во прашање да не ја грешиме работата. Исто така сакам да знам што ако изгласаме дека не си? Што ни ветуваш? Или па ако си се уште невина, каква ќе биде нашата иднина? Сексуално образование. Тоа ни треба.
Па и анкета лупна, хах. А утре ако се успиеш ќе ти стегнат неоправдан заради една тема што ти текна да ја отвораш на форум во ниедно време. ОК, ако штрајкувате, глумиш болест по дома или си втора смена игнорирај го постов. Одма сега предлог-закон и дебата. Толку не гледаш дека се заебава?
Рака ставил меѓу нозе? Цела рака ставил , а ти сеуште прашуваш дали си невина? Јас еднаш многу одамна седнав на седиште од тоЧак и од тогаш не сум невина до ден денешен.
Се додека разумот не функционира, а горните и долните екстремитети работат, ќе се поставуваат прашања од овој тип
Јас гласав - ДА! Сега за сега сите што гласавме исто (да) сме во предност, да не кажам водиме. Многу е неизвесно, ситуацијата се вжештува и мислам дека така ќе остане до самиот крај. Подобриот нека победи, сепак ова е само игра, ноу хард филингс. 4ао кис4е p.s. ај па да ни се префрлиш во - труднички муабети