Otkako ke pocne da se isprava deteto,sekoe dete individualno.Inaku se predivdeni do 06 da se na gorno nivo
@Lolita- @Iva.T @Kejt362 @thinkerbell Dali go kupivte krevetceto od teddybaby.sk i kako ste zadovolni? najveke me interesira za duseceto, dali e dobro, kolku e tvrdo ili meko? Na edna turska strana procitav deka mnogu krckalo krevetceto, dali e vistina ili taka im se pogodilo?
Не, транспортно земавме на Џои, со помали димензии од стандардните (околу 100/50 е) и ептен сум задоволна.
Дали ќе може информација од каде порачавте креветче и колку чини истото? Ќе ми треба и мене помало од стандардните димензии...
Извини, сега гледам. Го купивме ние, душекот е супер. Нашево не крцка воопшто. Реално ништо посебно, освен естетски што е преубаво.
Здраво женски. Дали некоја од вас го има видеото за склопување на Невада лифт креветчето од Чарли бејби? По форумов читам дека пуштале видео, нас ни пуштија само некои слики.
Од каде зимате непропусливи подлоги ? И next to me креветчињата што им постилата над душечето ( не знам дали има чаршафче само со тие димензиии)
Имаш во Џамбо, Стружанка, Памук пале.. За тие креветчиња која димензија е? Постелнините се обично стандардна димензија 60х120, ако не најдеш помала подвиткај ја оваа, ќе ти се најде секако.
Сега сум во план да користам само next to me па мислев да не зимам цела постелнина што е стандарт. (да си купам кога ќе земам друго креветче)
Јас од Памук пале имам земено чаршавче непропустливо, мислам дека на Калина беше или така нешто. Ама нашето креветче е 120х60. А подлоги ако мислиш на оние за пресоблекување јас од Дм земам.
Непропустливи чаршавчиња, со ластици на ќошевите за врз душече имам земено убави од Ситник. А оние подлогите што се за еднократна употреба, најисплатливи се Слипи во зегин (и најголеми 90×60цм). Убави, големи и така подебелки се подлогите Бекутан, ама и поскапи се. Ги има по маркети и во ДМ.