Да посκапо е, ама κога ќе ρазмислиш се исплати бидејќи се одвојуваат ρаботите, па на κρај можеш да добиеш и голем детсκи κρевет од 2м, и бебешκо κρеветче и фиоκа, а додеκа е мало κомода за пρесоблеκување. Мене ми се свиѓаше ова ама немам доволно пρостоρ за толκаво, па затоа обично ќе κупам
Нам мајсторот ни е пријател, спомна дека ќе ни земе околу 9000 денари. Ќе биде обично креветче, без да се одвојуваат работите, освен да се договориме за комодичката, јас мислам дека е подобро таа да се одвојува и пред да почне да го прави да треба да му кажам дали едната страна од креветчето да се спушта или не, се мислам за тоа. Инаку му го оставив цел август на располагање да го прави па кога го направи тогаш, секако терминот ми е до 08.10.2015 па има време.
majki sto kupuvate drveni krevetcinja ..ne znam dali bas ubavo ke objasnam no do DM na bitpazar imaat nesto kako stokovna vnatre vo podrum ima prodavnica za mebel i bebeski krevetcinja od srpskite kako vo bebesupermarket poeftini za 1000/2000 denari.
https://www.facebook.com/LibertaBeb...207520000.1438159312./680678138732841/?type=1 Јас купив вакво џиџано од Либерта. Се одлучив за монтажно креветче од причини што претежно сама ке бидам со детето и кога ке биде во фаза на седење/лазење/проодување да можам слободно да го ставам во дневна соба без да го заградувам на кревет со перници додека сум во кујна или тоалет. А добро ке ми дојде и кога ке идам во посета кај моите родители, лесно се пакува-распакува и ке го користам и во двор.
Супер е и креветчето и душекот но перничето го имам истото и камен тврдо е не е баш удобно за бебе како што го фалат .
Супер е и креветчето и душекот но перничето го имам истото и камен тврдо е не е баш удобно за бебе како што го фалат . Епа супер,мене ми беше повеќе за душекот и општо креветчето да се во ред ,а за перничето секако свекрва ми ќе и купи од Дормео така да не ми мн битно.Баш вчера го бендисавме креветчево со мм,ко денеска на фб гледам на акција го пуштиле,пресреќна бев...после ќе одиме да го земиме па ќе го објавам во соодветна тема да го видите
Јас барав ама не најдов перниче од Дормео. Мислам дека освен класичниве перници, други немаат. Јас душечето на Дормео го земав, ми го фалеа. Ако најдеш перниче, пиши.
Важи ќе ти кажам секако.свекрва ми купува за сите исто,за од девер ми купи знам и кажа дека и за моево ќе му земи.Баш ќе ти пишам
Не ти ни треба перница. Ортопедите препорачуваат без перница бар првите месеци. Ако пак толку мн сакаш тогаш имаш анатомски во чико.
Kakvi krevetcinja preporacuvate, od montaznite ili drvenite? Ako imate sliki moze da mi pustite da vidam ili pak od kade da pobaram, pojma nemam kaj ima takvi prodavnici. Jas si cekav do 7 mi mesec i sega sum vrzana za krevet i mm sve sam treba da kupuva,a nemam nisto kupeno, majka mi uste vika rano e ta rano e vo 8 mi na kraj se kupuvalo, a ne ni znam sto tocno mi treba.
Јас за првото све од А до Ш изнакупив наеднаш во 7 месец и испеглав и исправ а количка имав на чико анатомска огромна а летото летна на чиполино му земав па така да за второво уште во 6 се исправ и испеглав нешто купив па деновиве ќе идам да докупам уште нешто што фали а колички имам но може некое креветче да земам бидејќи кај моиѕе сега седиме а креветчето за првото што го имам ми е во паланка и е многу тешко дрвено за да го донесам тука во Скопје. Е за оваа акциска понуда се мислам.
@coconaut , ние планираме монтажно да земеме, од оние меките... лесно е, може да се пренесе од една соба во друга полесно, и брка работа како и дрвеното
Имаат два дуќани еден во Кисела Вода кај дом за слепи лица и еден во Илинден а и со нарачки работат со достава до дома .
http://www.vipmarket5.mk/products/Proizvodstvo-i-prodazba-na-bebeski-kreveti/pid/744282#.VkNNScmYsm8 Ова креветче го порачавме, го видов и во "живо" и ме бендиса! Мој избор од мое и искуство на најблиските е дрвеното, постабилно е, му се спушта предната страна и некако посигурно и поспастрено ми делува! Кај меките, преносни ми пречи тоа што нема стабилна подлога за душекот, тоа ми е повеќе како за краткотрајна употреба за во дневна да речеме, сепак практично е затоа што за подоцна може и како оградичка за играње да се користи!