И јатрвами истово го има по нарачка и го правеа ептен е задоволна малата и спие од бебе до ден денес во него а има 3 годинки. Јас имам од тоа со лулка што е и четри фиокички ама ич ич не е користено зашто синко вриштеше кога ќе го легнев во него .
Kako ste zadovolni od ovie krevetcinjava kako lulka so fioki, isto gledam i na bambino mnogu mi se dopadnaa na web stranata. Dali e potrebno krevetceto da bide na dve nivoa ?
Јас имам со 4 фиоки и се нишка. Презадоволна сум. Моето не е на две/три нивоа но не ми пречи. Бебуш си спие навечер во него а преку ден кога-како. Претежно сме на спална или во креветчето со музички играчки си игра Моја препорака е да си земеш со фиоки затоа што доста собираат облека.
Majki ako ima zainteresirani prodavam detsko krevetce novo nekoristeno voopsto so mexanizam za lulanje i dusek nov vo zastiten najlon i dve fioki. Krevetceto e samo montirano i voopsto ne upotrebuvano
Не Заспива или на цице или со нишкање во раце. Кога и да сум пробала да го нишкам во креветче не ми заспал
Krevetceto e na Bambino Subotica, go ima vo podrumot vo 26 juli na bit pazar i kosta okolu 8000 denari, a so postelnina i dusek e 11 000. Inaku istovo krevetce vo Bebesupermarket e 10 000 denari.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=373470772841502&set=pcb.373471606174752&type=3&theater majki dali nekoj go ima kupeno i dali ste zadovolni od ova krevetce
што подлабоко толку подобро, најисплатливо и најефикасно е монтажното, дрвените обично се плитки и кога детето ке стане над 6 месеци може да падне... само што немаат фиоки, ама седоста лесни подвижни и најважно детето нема шанса да ви падне ( од искуство)
девојки што мислите за креветче монтажно или не? како сте задоволни вие? многу се двоумам околу тоа. овие две ми се допаѓаат многу, а цената им е слична 1000 денари се разлика.
Ние го имаме второто креветче веќе 1 год и сме задоволни нивото се спушта незнам др што те интересира д ти кажам
Фала ти, ме интересира кое е попрактично од двете, до која воздраст ќе може да спие во монтажното, а до колку во дрвено?
nie imame montazno kako na slikata i sum mn zadovolna,sin mi e godina i 3 meseci i uste mu e bajgi golemo,dosta e prakticno i mozes da go stavis kaj sakas ,koga ke porasne deteto se skolopuva i ne zafaka ic mesto. i jas na pocetok ke mislev dali drveno ili montazno ama zemavme montazno od sto citav mn pozitivni kom i ne se pokajav
Јас имам и дрвено и монтажно. Дрвеното многу малку го користевме и веќе ми е кренато, штом направи син ми 6-7 месеци веќе му веше усовршено вртењето, во спиење многу се маваше од креветчето, по две меки страници му ставав и пак кога ќе се опнеше од летвичките од сон се будеше. Монтажното што го имам е најобично, на едно ниво, ништо нема на него ама еве уште си спие во него, а има скоро 1 год и 7 месеци, а да не зборам колку е практично за патување. Е сега зависи од детето, има деца си спијат во дрвеното креветче. Платненото може да се користи и како оградица за играње.
Еден совет од мое искуство за сите што ќе купувате креветче. Нашето креветче е од бебе супермаркет, преубаво е и генерално сум задоволна, недостаток е што нема високо ниво за поставување на душекот за новороденче. Кога купувавме не приметив и не помислив дека секојдневното наведнување толку ќе ми пречи. Доколу бев со царски рез породена првите 40 дена ќе ми беше тешко да го кревам бебуш, доколку нивото на спиење е повисоко е многу полесно.