Јас го монтирав. Не издржав да го дочекам мм само ми го извади од кутијата и замина. Ама не беше лесно И како ти е подлогата? Некако имам чуство дека на некои места на подлогата воопшто нема меко. Кај тебе така е?
хммм Горниот дел за пресоблекување е супер мек, ама ова долното многу ме замислува. Од таму кај што купи ти се продава додатен душек? Или и така ќе имаме зимски бебиња @mal.ecka , едно кебенце од долу и ќе им биде мекичко
И продавачот рече дека се препорачува да се спие на тврда подлога. Да, имаше и душек ама рече сега нема потреба од него.
Ние кратко време го користевме монтажното креветче за спиење, искрено повеќе како кош за играње ни послужи. Сеуште спие во дрвеното креветче споено со спална и ако треба да правам избор сега пак би се одлучила за дрвено креветче. Кога во тој краток период, најчесто дење, преспиваше во монтажното имавме и душече немането за такво креветче. Tенок душек и купен од обична продавница за играчки, за некоја ефтина цена беше колку што се сеќавам 1200ден. Верувам дека во повеќето дуќани за играчки и бебе опрема го има. @Momichka ти нели беше од Ср, во Медолино им душеци за монтажни креветчиња. Инаку Да, се препорачува на тврда подлога да спијат бебињата, ама моето сепак спиеше на такво душече без перница оти подлогата уствари беше некаква даска и ми изгледаше неудобна.
И јас зедов дополнителен душек за монтажното, некако не ми беше удобно да спијат децата само на таа подлога.
Која димензија ви се дрвените креветчиња? И делот за јогата исто така? Го спремаме дрвеното креветче од мм ама некако како големо ми изгледа
Нашиот е нестандарден, со димензии 135x75 (мислам ги погодив бројките) па нарачавме душече од Симпо, можат било каква димензија по нарачка да ти изработат.
Да знам дека од симпо озработуваат секакви, но некако бебево ќе го загиниме во него хаха кало голем изгледа можеби дека без оградици перниче и слично. Фала
Не сум префарбувала. И да префарбуваш внимавај каква боја ке користите. Сепак бебешките креветчиња се фарбаат со специјални нетоксични бои.
Ama ne treba da im bide meko be mome.Bebe treba na tvrdo da spie.Doktorite viaat deka na montazno nema potreba od dusek.Inace imas vo Lotus dusecinja.Jas zemav na vnuka mi.Isto montazno.Ama toa za 10dena da spie na nego.Snaa mi sakala dusek zatoa i zemav,inace jas ne bi stavala
Мамички купувала ли некоја креветче за бебе од charli baby од Тетово? Како сте задоволни. Имаат примамлива викенд акција која не ми се испушта. Комплет креветле со механизам за лулање, предна страна се спушта, со душече и постелнина за 7.700. Јас сакав другата недека истото да го купувам од Либерта 11.200 е истото. Некоја мајка ако го има креветчето да ми каже како се покажало? За овој модел на креветче станува збор.
Мислам дека по фб групите една мајка се жалеше од ови од тетово. И беа пратиле крш креветче со пластична страница и не сакаа да слушнат да и го заменат, затоа што не било исто како на сликата.