Има секакви,јас моето моментално го продавам поради селидба.Ако има некој заинтересиран слободно нека ми пише,исто е како на слика ,ептен малку користено ..
Ние истото го земавме, мислев да го склопи маж ми дур сум во болница ама ќе мора порано за да има време да го среди ако не е во ред. Штета ептен ме бендиса.
Мене уште од 34-35 ми беше склопено. Постелнината само ја наместија бабите денот кога не пуштија дома. Не ова, друг модел од ЕнциМенци, муабетот ми е нема да е рано и претходно.
Па мислевме директ у спална за да не го преместуваме, а јас навечер станувам по 100 пати па да не ми смета дека трапава сум. Ама сега тоа е што е ќе се снајдеме.
Така ,дирекно во спална го монтираше и мм. Беше залепено за ѕид тогаш. Кога се роди бебе си го залепив на брачниот кревет. Ако немаш простор залепи го на мт на страната и готово. Он нека пази навечер. Не е труден.
https://www.encimenci.com.mk/krevetche-natalia-lizgachka-strana-belo-drewex-08500008 Девојки, мислење за креветчево? Да не го има некоја да сподели искуство?
Мајки до која возраст ви спијеа децата во креветче? Ќерка ми е 2 год па не знам дали да сменам душек на креветчето или да купам голем кревет?