Мамички иако ми е рано, сакам да сум спремна. Има ли некоја искуство со креветчево од бебесупермаркет? Можете ли да ми кажете колку сте задоволни,изржливост,квалитет? Сакам да го земам белото со фиока што е ...
И ова креветче, како и дел од креветчињата во енцименци се од ист производител, српска фирма. Јас имам од енцименци и сум задоволна, ама @kukla21 сега скоро пишуваше дек не е задоволна имале проблем при монтажа и дополнително го фиксирале. Најубаво да одиш да го видиш.
Го видов она на @kukla21 на некоја страна наназад но мислам дека не е овој модел. Еве ја означив се надевам и таа ќе го сподели своето искуство
Во бебесупермаркет имаше три модели. Овој што е цел како со решетки, вториот со делумно затворени страници и третиот со целосно затворени страници. Тие во бебесупермаркет се со шара бувчиња, а тие од енцименци со мече. Можеби сум грешка, ние кога биравме вака беше.
Mamicki, za krevetcevo od Carli baby Tetovo procitav i pozitivni i negativni komentari no od poodamna poracala li nekoja skoro da spodeli iskustva, dali se ispravile rabotite ili da ne rizikuvam, da batam drugo fala vi
Јас го порачав пред месец дена. На едната страна беше чукнато малку, ама не се познава многу.. Не ги пазат овие од карго ваљда. Инаку ми се допаѓа многу креветчето, се нишка напред/назад како лулка за полесно заспивање, фиоките се баш од корист за складирање на алиштата, да неморам и наткасна друга посебно да купувам.. Тука се ми собра. И со тулот горе па ептен ми е цакано, штосно
Општо да си кажам мислење сега откако имам бебе 11+. Со сегашниов памет пред година дена ќе си земев монтажно креветче со плус убав душек, ќе омаше повеќе намена креветчето (игрална и за патување лесно преносно). Тогаш по слатко на изглед ми беше бело дрвено креветче со резбана шара и фиока и тркалца и чуда од енци менци, па земавме такво и супер е не дека не, но за одење било каде не можам да го спакувам па тоа си ноаи купување плус монтажно кое служи и како игрална (бебе обожава да се исправа и по дрвеното но главата ја лупаше како помал често и покрај оградицата. Еднаш и вилицата ја разнесе кога со маки се трудеше да се исправи на оградата... Значи монтажно пред дрвено за практичност е мој став за лепота дрвено
Истото мислење со @Igle го делам. Џиџано е бело дрвено, со мерак го купивме, ама после некој месец неизбежно беше и монтажно да земеме, во кое си спие во дневна преку ден, а служи и како игрална. И не едно, две исти имаме монтажни, едното за кај баба и, ама она сама и го купи
Значи иста приказна и ние Од старт на бременост знаев дека бело дрвено мора да се има Само што се породив купивме и монтажно ама бебе дури сега во 9ти мес почна да спие во него , не го сакаше ич
Бебе до 9 месец кукла сите се чудеа, легни ја во креветче стај цуцла за минута заспала. Сега кога почна со лазење и да се исправа и се заглавуваат ноџињата во дрвеното креветче и плаче неќе да го види. Спие ноќе со мене на спална преку ден во количка. Земете си монтажно, дефинитивно е попрактично.
Мојот уште не го сака монтажното. Купено е за во дневна, стои за украс. Се надевам ќе го користиме како игрална. Исто има и кај моите, некогаш кај нив спие во него. Дома мислиш боцки има. За дрвеното нема проблем. Си спие во него преку ноќ во спална.
Девојки планиран следна недела да шетам и барам креветче, кажете ми како сте задоволни од Бебесупермаркет, или либерта чарли бејби, што мислите,дајте ми совет од кој тип креветче сте задоволни душечиња и постелнини. Благодарам ♡