Од Лотус одеше со количката. Се продаваше и посебно . Мислам околу 4000. Види во новиот Лотус имаше избор и дрвено и монтажни. @Meckicja
Јас уште го преферирам дрвеното. Кога сме во ох или на пат си спие без проблем и во монтажното, ама нема таква цврстина во него. Ми се климка на секое мрднување. Не дека него ми пречи, ама мислам поубав сон има во дрвеното.
Ние креветче си имаме од Loco Croco. искрено подарок ни е ама за тие 11.000 денари мислам дека вреди со 4 фиоки и можност да се лула креветчето е одлично ама синко уште не си ги сака играчките со се врткаат многу се нервира
http://bebesupermarket.mk/?p=21215 Devojki, ova krevetce od bebe supermarket ni e favorit. So fioka, se spusta ogradata na 3 nivoa i ima 3 nivoa za dushekot. Dali nekoj go ima.i kako ste zadovolni?
СОВЕТИ ПРЕПОРАКИ од вас кои имате транспортни креветчиња што се склопуваат. Јас имам едно дома за помалата ми ќерка ,ама за жал кај нас го нема тој бренд и сега си останав во недоумица Едно гледав на Грако ама е не стандардни димензии ,па нема да можам да најдам душек за понатаму кога ќе почне да спие бепчо на долно ниво . Хелп плис
Јас бев пред една недела да го видам и во живо. Ми се допадна,стабилно е,не е многу тешко за да се помести од една до друга точка со оглед на тркалцата. Растојанието меѓу даскичките е 6 цм. Мене лично не ми се допаѓа сликичката со бувче или мече па затоа ја гледав истава варијанта со фиока само отворен од сите четири страни
Јорганче/кебе, здиплено, ни ставале кога сме спиеле по хотели со деца. Вршело работа. Ако не најдеш душек пробај.
I nie bevme nedelava i vo zivo go vidovme, na mm bas radi buvceto mj se sviga valda vkus e vo prasanje. Najverojatno toa ke go zememe
Дани јас барам предлог -бренд што да купам од транспортните креветчиња. Од причина што другарка моја креветчето што го има (нз бренд) целото е како шушкавец материјал и секаде кај што е споено со мрежата и по рабовите почна да се кине пука и попушта . А ова моето дома е L.ROSSI италијански бренд (на поклон донесено) и нема мрднато материјалот а малата ќерка уште спие во него.
Ние ќе земеме транспортно креветче само мое е да одберам што модел да биде и душече се мислам дали од симпо или на дормео. Сестра ми гледа и за кај нив да земе исто транспортно. Мерак мие дрвено ама ова попрактично ми изгледа.
Се разбравме Од Хаук сум презадоволна веќе неколку години. Сега набавив едно Joie, ама не ни е пробано. Кај мајка ми имаме и од Чиполино, ама Хауков е постабилно.
Супер е креветчето, само ако фиоката не ти е лесно достапна (кај мене блиску до спалната е па тешко е достапно) јас би зела без фиока, зошто фиоката ми е неискористена и само фаќа прашина зошто не е покриена.
104х73 конкретно за моделот На Грако електра контур ама и мало е некако . А По ФБ не успеав да најдам други модели од Грако . Општо од опрема нивна не наоѓам многу , порано некако по застапени беа . Поголемата ќерка ја пораснав со комплет Грако опрема од самиот бренд презадоволна. Ама тоа беше пред 8год и после се живо подарив.
Голема грешка што си подарила пред време Креветчево што си го гледала многу малецко Ќе го прерасне за една година. Добра фирма е Грако но има и други квалитетни, верувам ќе најдеш.