Ние се подновивме со Хаук 6750ден (цената е со попуст) немав бог знае колкав избор само 2 модели ми понудија па изборот падна на ова . Се надевам бебе ќе спие и игра со уживање . Сега да видам во тема душек да се доопремиме за понатаму.
Jas sum zadovolna od transportnoto. E sega malku povejke suska oti mojava i koga spie ne miruva ama ne se grizam dali zaglavila race ili noze.
Nie baravme niz celo Skopje i na kraj se odlucivme za Ikea,si zemavme komplet i za presoblekuvanje so fioki,preubavo dojde.Imam i transportno,ok e megutoa kako sto kaza @mal.ecka premnogu suska i bebce se plasi vo sonot,ne spie mirno.
Se mislam.megu ovie dve krevetcinja, prvoto e fiksno , vtoroto se lula, ako nekoj ima vakvi krevetcinja da spodeli iskustvo
Ние имавме слично како второто со механизам за лулање, и можам да кажам дека е многу практична работа. Ја ставав во креветче, седев до неа и си ја лулав. Така си заспиваше. Ако се разбуди во текот на ноќта, полулам малку и продолжува да спие.
Nie izbravme.od bebe supermarket ko prvoto sto e. Denes treba da ni go.isporachaat. A ova so lulanjevo ako ne sum greshka go gleav u toa charli baby i nekako pomalku kvalitetni mi se. Sepak ako nekoj go koristi moze sa ti kaze podetalno.
Мами што сте за купување креветче да ве известам, видов на фб дека Енцименци имаат 25% попуст на креветчиња.
https://www.facebook.com/LibertaBebe/photos/pcb.1358506380950010/1358506167616698/?type=3&theater Има ли некој од вас нарачувано од Либерта бебе Неготино? Како сте задоволни, сакам да го порчам креветчево па ако случајно некој го има нека пише, дали е добро.
Без тркалца ќе биде фиксно позиционирано во спална/детска. Преку цел ден кога седите во дневна ќе нема на што оно да си лежи. Ако има тркалца си го шеташ со тебе низ куќа. Мене ми е тоа најбитно.
Ако ношто друго за чистење под него е попрактично. Јас моето не го шетам низ стан, ама кога треба да се зачисти полесно е да го тргнам и да усисам под него.
Прашањето ми беше од аспект за поместување на креветчето од/до спална и за ставање на бебето внатре. Тамн најдов 140х70, нема тркалца
Јас имам две буквално истиот модел , и нај искрено презадоволна сум (ова дека на пладне си преспивам и јас на него во деттска) прво као за проба нарачавме едно и кога видовме дека не е само иверица туку е доста квалитетно си нарачавме уште едно Исто и душекот е преудобен и мек , навлаката се вади и се пере .