Мајки од Скопје ми треба предлог за продавници за креветче. Барам дрвено да биде Дајте ми предлог освен за Енци Менци и Бебе Хоум таму веќе бевме. Сите искуства и совети се добродојдени Фала
Бебе Супер Маркет, Локо Кроко и мислам дека имаат и во Андреј Компани (за последново не сум сигурна, за монтажни имаат 100%, а за дрвени би требало).
Ние си го земавме од Енци дрвеното и најефтино беше...а од Андреј Компани премногу се скапи и не ми фатија нешто многу многу око и локо кроко исто...мислам дека сепак ќе ти останат Бебе Хоум и Енци за избор
Колку што прочитав од форумџикиве, многу се задоволни од Чарли Бебе, кои имаат доста прифатливи цени, а вршат и достава. Мене многу ми се допаднаа во Либерта Бебе Центар, можеш да им ги разгледаш моделите на сајтот, иако немаат продавница во Скопје.
Здраво мајки, јас сеуште не сум породена но полека се припремаме. Планираме да купиме транспортно креветче ни некако ретко се наоѓа од тие што едната страна се спушта, имате ли некој предлог каде да барам(по можност да е Охрид, Струга. Скопје тој регион). Цената не ми е битна само да е добро. Знам дека дрвените се поцврсти ама будејќи спалната ми е помала попрактично ми е транспортно за да го префрлам. Фалаа ви
Ние од Енци Менци го земавме и душек и најубав е на цел свет од Чарли не препорачувам бидејќи сите страници се спуштаат и се креваат али имаат како алки кои се закачуваат што понатака кога ќе подпорасне не се исклучува можноста прст да си фати