Еве ние денес купивме во Енци Менци на попуст од 3900 на 3200 со 2 нивоа, за шетање топ како креветче, за дома игротека.
Да и ние имаме сличнo. Кoга ќе се сoбере вo тoрбица не е вooпштo гoлемo. Сега и на oдмoр ќе си гo нoсиме.
Душек плус мора, ова доле е тврдо на сите креветчиња. Со моето имаше душек во комплет, се склопува на три. Не е којзнае што ама за неколку дена ке врши работа.
Мoетo има еднo какo мекo душече ама jас дoдавам oд гoре плус душече пoмалo имам. Иначе среќа штo си гo земавме затoа штo има каj да jа oставиш да пoигра иначе бара да лази.
Здраво мајки, еден совет ве молам купивме монтажно креветче но немам поима како да го очистам пред користење и дали воопшто треба? Проверив материјалот не се вади а воедни и наведено е дека не се пере во машина... Ги чиститр некако и ако да како?Фала ви највеќе
Јас го поминав со влажна крпа, натопена со вода и ракија, колку за дезинфекција. Реално неможеш поинаку освен на таков начин.
Si ima posebni sipki i posebna postava koi se zakopcuvaat na krevetcete, nad niv se stava podlogata sto predhodno stoela za dolniot del.
Женски предложете ми дрвено бело креветче по можност на 3 нивоа, се мислев за од икеа до кај 6000 може да се најде ама неможам да го видам може не е стабилно. Ценс тука некаде 6000 7000 ..
Од Бебе супермаркет имаш дрвено бело ,нашево од таму е купено ,ќерка ми до 5 год спиеше во него,нема мрднато
Во енци менци види, ја имаат и продолжено акцијата ако се купи дрвено креветче и душек од кај нив, гратис добиваш постелнина со оградици и јорганче од 2,990 ден. Ние земавме лолек креветче од таму, само на две нивоа е, ама имаат избор и на креветчиња на три нивоа.
Мамици....од Скопје...кажете низ моловите ,сити,рамстор..кај има продавници за бебешка опрема,кревети,колички и остали ствари? Или и на други места не мора строго сити или рамстор..фалаа
Има и во двата трговски,во сити мол има повеќе за опрема, во рамстор само mothercare. За облека има и во двата