Мами за преносните креветчиња што се и со две нивоа , треба ли душече плус , или се спие директно , удобни се со подлога или што и да имаат внатре уште не сум отишла да ги разгледам во живо ама ми фатиа око едни во либерта , Исто гледам и со некоа подлога за преслекување оде на него , колку е стабилна таа , имам дрвено од момата ама сакам и вакво да го шетам насекаде и практично ми стое , па нз у што треба да гледам а сакам некое до 6/7 илјади не поеќе оти ене го дрвеното скапо убаво одбрано со се , па прашина бришеме само од него , минимално искористено
Немам ама штета што немаше ваков избор кога го земавме за малава. Како расти така си го зголемуваш, тоа мене ми е топ.
Не е ова креветче новина, одамна го гледав на странава уште кога бев трудна стварно е многу убаво само што за мој џеб многу соленко
Женски,имала некоја нешто вакво? Имам креветче за во спална,ама ова многу ме бендиса пошто е со тркалца, да можам да го преместувам низ дома за дневни дремки. Што мислите? Ценава е смешки.
Што димензии има?Јас се мислам за кај мајка ми ќе ми треба плус,пошто првите 40 дена секако кај неа ќе спиеме,а и после тоа често ќе доаѓам,да не бидам по 15 саати сама дома.
Па и мене така ми изгледаше,ама 115 ич не е мало...па стандардните се 120.Искрено како 2ра опција не ме ни интересира дали е којзнае колку квалитетно,баш би ми завршило работа. Можеш линк да ми пратиш некој во лп ако не тука?
Vo city mall ne sum go videla, go gledav online vo bebehome grcija proizvodstvo na stokke ama poskapo bese od ova i sekako ne mozeme da otideme. Uste ne sum bila vo zivo da go vidam.
Ова во живо ич не е убаво. Многу нестабилно изгледа. Јас имам од Икеа земено креветче, ама друго, и баш сите ги гледавме кога земавме и ова нема ни горно ниво.
Decki kade ima kvalitetna postelnina za kreveche ama vo forma na topki ili kako patcinja nekoi interesni ?
Ama i tie omni nemaat prodavnica mi se pojavi sponsored. Jas sakam da go vidam, malce me buni kako e dusekot dali se menja skroz ili vo delovi e. Toa vo delovi nekako ne me bendisuva. @Happyinlove go imav videno stokke-to vo zivo?
Да во бебе хоум во солун. Кај нив изложено беше креветчето stokke sleepi mini тоа беше само круг немаше можност за овално да се пушта. Кошташе 400евра. А тоа што се пушта не сум го видела