Креветче за бебе - совет?

Discussion in 'Бебе' started by koritsaki, Nov 26, 2010.

1. Marge

Marge Популарен член

На што треба да се посвети најмногу внимание кога се бира душек за креветче? За креветчето како што прочитав, да се спушта на што повеќе нивоа и евентуално да може да се извади едната страница, за да се спои со родителскиот кревет, за полесно да биде навечер кога ќе се буди, така?

Bicka77 likes this.
  2. ni.na

ni.na Популарен член

Страната да ти се спушта е битно и за кога го креваш и спушташ за кичма да не ти падне кога ти е најдоле. Инаку мене ми се спушта а ми стои крената навечер иако е залепен до спалната пошто се мрда и ќе дојде кај мене сам ако не е кренато, така да тоа гледај да го има барем според мене

Marge likes this.
  3. Marge

Marge Популарен член

Фала ти најмногу за одговорот. А за душек, има нешто битно на кое треба да посветам внимание?

4. ni.na

ni.na Популарен член

Колку што знам треба да е потврд, јас немав многу избор пошто ми требаше да е понизок за во транспортно па само тоа гледав, нека споделат тие што зимале за дрвени пошто има еден тон врсти од повисоките:)

Marge likes this.
  5. Bicka77

Bicka77 Популарен член

Мемори пена не. Да е цврст, да има навлака изработена од материјал кој не ја спречува кожата да дише. Да е изработен од антибактериски материјал. Ова е тоа што го гледав кога бирав душек.
    Да имав можност ќе земев на алмеро, својствата на бебешките душеци можеш да ги провериш на нивниот сајт.

Majra, JoyJoy and Marge like this.
  6. Maya12

Maya12 Популарен член

Мила омни имаат изложбен салон ама треба да им пишеш и да се договорите за термин ако сакаш да го видиш во живо. Јас баш сакав од kidsandco ама го видов и во омни слично а беше поефтино па баш планирам здравје дс поминат празниците и да договорам термин за да го видам во живо.Инаку изложбениот салон не работи секој ден туку само со закажување и има само креветчето да го видиш во живо

7. Pacient srna

Pacient srna Форумски идол

I kakov e dusekot? Vo kolku dela?
    Inaku i so kids and co e ist sistem na insta im pisav treba termin da dogovorime.

8. Maya12

Maya12 Популарен член

Мила немам уште отидено здравје после празниците планирам да закажам и да го видам во живо па ќе споделам информација и ќе сликнам

9. Pacient srna

Izvini ne te razbrav, ako otidam jas prva ke ti pisam:)

10. mila89

mila89 Истакнат член

И јас почнав да разгледувам креветчиња и најчесто имаат подесување на 2 или 3 нивоа или спуштање на предна страница. Немам видено некое и што се шодесува во висина и што се спушта страницата. Ако има такво пратете линк

11. Pacient srna

Bev, top e krevetceto. Dusekot e vo delovi ama dosta tvrd ne se ni oseka kade e spojkata. Jas si go taksav veke

Meckicja and Maya12 like this.
  12. Maya12

Maya12 Популарен член

Супер мила,чим е таксано со здравје да си го користите, и јас да поминат празниците ќе отидам да го видам

Pacient srna likes this.
  13. IRBBB

IRBBB Форумски идол

@Pacient srna бидејќи си ги гледала креветчињава, може да ми кажеш што е разликата освен во бојата и во цената?
    Screenshot_20210124_012341_com.facebook.katana~2.jpg
    Screenshot_20210124_012441_com.facebook.katana~2.jpg
    И дали/како фунционира до спалната или е наменето како самостојно?

14. Pacient srna

Jas gi gledav na kids&co ovie ne mi izgledaat ko tie. Toa jas sto go zemav e comfort global proizvodstvo,ova e verojatno drug nekoj. Znam i stokke go ima istoto. Inaku beloto treba da e pogolemo vaka od slika. Imas 2 daski i tie dvete mozat da se namontiraat na krevetceto.
    Pogolemata verzija ovalnata moze da funkcionira bez ednata ramna strana i da se prilepi taka otvoreno do spalna.

IRBBB likes this.
  15. IRBBB

IRBBB Форумски идол

Лелее (facepalm)
    Цело време ве читам дека сте се договарале за да гледате во omni baby и од таму сте нарачале. И директно на таа страна гледам, не на kids&co. Добра сум. :shake:
    Anyway, со здравје да си го користите, преубаво ми изгледа.

Pacient srna likes this.
  16. Pacient srna

Aj i ti da si kupis poubavo:)

IRBBB likes this.
  17. Maya12

Maya12 Популарен член

Мила јас вчера бев во изложбениот салон на омни и имаше изложено само премиум бело,многу убаво изгледа во живо и баш прашав која е разликата мегу стандард и премиум и ми кажаа дека во стандард димензиите се помали,рамката на буково дрво е помала а кај премиум изработката е помасивна, Имаш само една полица за повивање кај стандард и тоа го запаметив.Ми кажаа дека бели нема во моментов ама крај на февруари ќе им стасаат и очекувале уште едно ново креветче смарт ама малку поскапо ќе било од овие. Постелнината,балдахринот и рамката за балдахринот дополнително се купуваат

IRBBB likes this.
  18. IRBBB

IRBBB Форумски идол

Фала мила. Следно на листата е креветчето, немаме ништо убаво разгледано, а ова баш ми фати око. Колку пари иди заедно со додатоците?

Maya12 likes this.
  19. Maya12

Maya12 Популарен член

https://omnibaby.mk/КРЕВЕТЧИЊА-И-ДУШЕЦИ-c65166424 Еве ја мила страната и имаш цени зс креветчињата,додатоците и постелнината оти има повеќе видови

IRBBB likes this.
  20. Dee*Tee

Dee*Tee Истакнат член

Здраво, дали некоја од вас има/ла или слушнала искуство за креветче од типот на "Next to me" што се ставаат до спалната. Ме интерсира колку се практични, дали вреди да се земе такво и дали само до 6 месеци би се користеле? Фала :)

Attached Files:

Last edited: Jan 25, 2021