Имаат свој сајт и на нив се наведени сите изложбени салони со кои соработуваат. А имаат и свој салон во Гостивар мислам. http://www.almero.com.mk/references/index.html
Каков е квалитетот на овие Sleepessimo душечиња од bebehome? А за изборот убаво сте постапиле, со здравје да си го користите и со леснина да ви биде.
@Bella_Stella Јас разгледував во BebeHome, Liberta и во Enci Menci, за димензии 120x60. Имаат избор, не многу, меѓутоа верувам дека нешто може да се најде. За душечиња од BebeHome и Enci Menci веќе познавам некој кој што е задоволен и ги користи (душечињата се купени со цена од околу 2500-3000 ден, не знам точно кои се моделите).
Имам 120×60 и од Пердормире и од Енци Менци. Нема врска што е транспортно, може од каде што сакаш да купиш, само димензијата да е соодветна.
Го купив транспортното креветче од Енци Менци - моментално е на акција: https://www.encimenci.com.mk/krevetche-so-2-nivoa-sleepy-blue-cangaroo-066p00102 И за него купив душече на склопување од 1400 денари, исто така од Енци Менци. Обична постелнина брка работа за монтажното така?
Да. Само, кога ќе почне повеќе да мрда, попрактично е долен чаршав со ластик. Душек на преклопување планираш за патувања или за секој ден? Ги гледав и јас, но не ми се допаѓаше преклопот и не купив бидејќи не знам дали е баш исто да лежи на такво и на рамен душек без преклопи. Плус стандардните се повисоки. А уште не сме отишле на одмор за да ми е попрактичен таков душек за пакување и за фаќање помалку место во кола.
Ми треба и за патувања и за дневни дремки, ради тоа го избрав него. Инаку не знам дали би го купила за секојдневна употреба, тенок е некако.
Ние го порачавме Pali Ciak од BebeHome, и со доплата од 1600 денари, го земавме премиум душекот. Без никаква доплата, со ова креветче си доаѓаше душек Evolution. Видовме креветчиња во повеќе продавници, овие некако најмногу ни се задржаа внимание. Стабилни се, цврсти, изработени од буково дрво.
Да, овој го имам, задоволна сум. Има две страни, потврда за мало додека е и потоа може да го свртиш од другата, која за незабележлива нијанса бил помек. Мислам дека беше на попуст тогаш и беше околу 4500 од прилика. Може да ѕирнеш и поевтини по другиве продавници, еве на пример задоволна сум и од душек од Енци Менци далеку поевтин, а одличен е и тој. Секако бебешките ги прават потврди, па и друг да земеш, ќе биде во ред.
Мислам дека на 6. Се подисправи, среќа на камера го видовме и летнавме во собата за да не плесне долу, секунда фалеше. Ќе пребарам на форумов, баш тука пишав цела испаничена од страв.
@ni.na Еве, го најдов постот, на 10.12. сум пишала, значи на 7 месеци првпат се исправи на колена и со раце се држеше на оградата.