А страната не се спушта ? Зашто не пишува на тоа од 6000. За кратко време ми е па затоа да не земам поскапо.
Јас друг модел имам, ама и на ова не се спушта страната, јас скроз ја извадив за да можам да го доближам до брачниот кревет.
Здраво,искуство до вакво креветче? Размислувам дали да купам вакво па добредојден е секој совет. Ви благодарам.
Jas go imam top e. Bev skeptik deka dusek vo delovi ama ne se oseka toa,tvrdo e. Baska jas go utepav setajki krugot niz doma,navecer spalna preku den vo dnevna so mene. Moeto bebe e 3 mes i veke pocnuva da i stanuva malo krugceto. Ako te interesira neso drugo prasaj slobodno
Fala ti,sakav da prasam kako raste se prilagoduva neli? I dali se otvara da moze da e spoeno so spalna dodeka e malo
Malata verzija ne se otvora ama realno i ne ti ni treba. Golemata mozes da go izvadis sredniot de i da bide nonstop spoeno so spalna ama nema mehanizam da ja spustis taa strana ili ja zastrafuvas ili ne. Za dusekot ima mislam 5 visini sto e ok,barem mene mi ima soodvetna za krevetot. Odi vo kids and co vidi si go na lice mesto. Estetski ima ubava linija ivicata ne e ramna neso branovidna toa jas na slika ne go primetiv na primer
Креветче доближено до брачниот кревет е потребно само да не стануваш во текот на ноќта, така? Се мислам какво креветче да земеме, ако треба да биде доближено до брачниот кревет би зеле обично без ништо, ако не мора да е поврзано со спалната можам да земам и со фиоки што би било по практично за понатаму. За понатаму имаме голема детска и ќе одговара секакво креветче. но сега спалната и не ни е баш голема за да можеме да бираме, а не ми се дава плус пари за оние малите next to me со оглед на тоа што сите кажуваат дека се користат само до 6 месеци, а после 6 месеци сигурно не би го префрлила во детска соба сам да спие.
Па и не станувањето во ноќта е најважно според мене. Ептен е полесно да е споено. За јадење, пресоблекување, ако се заплачи да го земаш.. На креветчињата или можи да ја спуштиш едната страна или да ја извадиш скроз, како што направив јас. На нашето креветче има фиоки па го свртивме обратно на другата страна за да се отвораат фиоките. Како малите сакав и јас на почеток ама размислив дека после 6месеци треба пак да купувам бебешко креветче, си земав нормално креветче.
Некој да не има душек од либерта? Прашав и тамо ама тоа со алое вера не било многу тврдо. Ако имате кое? Или предложете ми некое друго
Најголема грешка направив што земав креветче без спуштање на страната ,и јас ја извадив и до 8 месеци си беше споен со нашиот. Ама после почна да станува и еднаш од креветчето преку спална на земја. И ја вратив страницата ,сега ноќе кога се буди ја земам за цицање и заспивам па така она си останува во нашиот кревет...
Абе спиеше... Се разбудила и ќутенката ги прескокнала ќебињата со лазење со качување којзнае како ,само лупање слушнав...
Може и помалку од 6 зависи колку ке е пргаво бебето. Земи си какво ке ти е најпрактично за понатака. Јас станував за секој подој и доев на фотеља за да не се успијам и да не го поклопам. Во креветче си спиеше сам цело време целосно одделен од спалната.
Со транспортното креветче иде една како тврта подлога обложена со многу тенко сунгерче. Тоа е душечето или треба посебно да се купи душек ( ако да, каде и колку пари е душекот?)
Дишек обавезно, тоа е подлога. Имаш секакви душеци, јас од бебе хоуѓ имам. Има во енци менци дормео симпо комодита и секаде каде што има бебешка опрема и душеци за возрасни.
Димензиите се тие. Јас имам душече што се преклопува на три ама не е квалитетно. За пат неколку дена да ама за секој ден си треба квалитетен душек. Барај класично душече.
@Pacient srna мислам ти го имаше креветчето од KidsandCo?Ај сподели како си задоволна.Сакам наредна недела да нарачам.
Top sum zadovolna. Maliot del go utepav od mknenje dnevna spalna....na pocetokot morav da ja gledam nonstop i prakticno mi bese iako stanov 50tina kvadrati. Ubavo e na lik,jas i baldahinot go zemav. Duseceto e tvrdo ne se oseka deka e vo delovi. Sega se spremam da go prosiram veke tesno i e. Drugite delovi za presoblakanje top mi dojdoa sea ne znam sto da smislam. Ako neso posebno te interesira kazi vaka ne mi teknuva sto da pisam