ее фала.Да и јас балдахин ќе земам.Да замине понеделник празникот и нарачувам.Од се што гледав месец дена на крај пак на него се враќам.Најубаво ми е.
Предлог за транспортно креветче и какво душече за него? Ми треба за рашетување наваму натаму, не за секојдневна употреба.
Јас имам на safety first од бебе хоум ама од лани ми е. Имаше понуда за 6000 креветче душек и постелнина.
https://scontent.fskp4-1.fna.fbcdn....=9763788dbdc82862c4f420fb6e864ba9&oe=613DDA69 Да не го има некој видеото за склопување на креветче од чарли? Вакво е Им пишав на фб ама не верувам дека до понеделник ке ми вратат а ми треба за утре
Kade naogate postelnina za ovalnite krevetcinja? Po moznost sarenko nesto. Znam kids and co imaat ama samo beli carsafcinja, onie muslinskite se pregolemi
Леле извини, дури сега гледам дека си ме прашала Не се спушта оградата, огромен минус. Мене ми е скроз извадена.
Сакам да земам транспортно креветче. Е сега, денес во продавницата продавачката вика, нема потреба од никаков специјален душек на првото ниво, само од оние тенките, обичен сунѓер. Вие што сте користеле транспортно, како правевте?
Јас користам само транспортно, за дома си купив убав душек како за обично креветче, а ако треба негде да одам од тие душеците што се на преклоп баш за транспортни креветчиња. Исто на две нивоа ми е креветчето. Можеби до кај 4ти месец може да спие така на горното, после мораш да го спуштиш бидејќи со обичен душек доаѓа повисоко горното ниво
Па и јас сакав да земам убав душек и да, тие нели повисоки се 10-15см, па ептен ќе дојде високо на првото ниво. Од старт ли почна ти со таков душек?
За бебе треба да е тврд душекот, тоа е битно, а инаку зависи од финансиите има убави душеци и во Енци Менци, Бебе Хоум, Дормео, Комодита... Нема да биде многу високо, не се секирај Од прв ден ми беше на таков душек. За до четврти месец комотно ќе можеш да си го користиш. Јас сега го симнав доле, син ми е скоро 5, ама многу е активен, крева нозе и се потпира со главата на оградата па ептен мене што ми беше така шубе го симнав доле, а реално не може да прерипа преку ограда
@Emy867 Уште ова, провери, може има разлика од креветче до креветче во висина, ама претежно исти ги прават кога се на две нивоа
Уште нешто да прашам, некоја што купувала во скоро време, каде да најдам транспортно на кое едната страна му се спушта? Јас видов само во Локо Кроко, ама немаат бои останато, само минт. На друго место дали сте виделе?