Никаде нема Сега демек во вторник рекоа да ми се јават да ми кажат дали ќе може да ми нарачаат сиво па да стигне за некое време, а ако не, којзнае...
Тој душек е претенок и не е пријатен за долго спиење. Земи мал обичен душек обавезно. На бебе треба да му биде удобно. Јас имам транспортни и врз основното душече ми е обичниот душек.
Класичен Душек со жичано јадро т.е џебно јадро од симпо или Нетам? Или пак од поновите душек со хр пена?
Здраво Се мислиме за бебешко креветче omni baby гледам на страната се достапни, ми изгледаат убаво и ќе ни одговара во просторот, мора да е најмало што може за почеток. За тие што имаат креветче од omni baby имам неколку прашања: 1. Поефтини се од тие во kids&co, што ја оправдува разликата во цена, дали се со послаб квалитет или брендот само го продаваат поскапо 2. За другите креветчиња гледам дека се бара посебно душече и има различни можности, а ова си е со креветчето, дали е добро или не сте задоволни од душечето? 3. Дали да купувате повторно креветче истото би го одбрале? Благодарам
Здраво, Дали некоја го има ова креветче за бебе ? Совет? Пред купување сум а немам можност да одам да го видам во живо
Јас го имам истово. Задоволна сум. Опцијата за лулање е најдобро нешто што постои. Ќерка ми е 2 ипол месеци, ни еднаш ја немам успиено во раце, стај во креветче и лулај и кома е. Само да знаеш постелнинава што ја даваат е катастрофа, синтетика некоја никаква.
Jas go imam na kids and co, toa e germansko ima nekoi standardi za kvalitet. Omni se nasi. Kids and co ima pofina zaoblena linija na krevetceto. Dusekot ako vo delovi ama super e bebe nema problem da spie na nego i pak bi gp kupila. Mn e prakticno prvite 4mes ja setav od spalna u dnevna vo krugot. Jas i baldehonot go zemav preubavo mi e na izgled. Presoblekuvalnata mi se najde epten i taman e do togas posle toa pocnuvaat da mrdaat mnogu ne mozes na visoko da gi presoblakas na spalna najubavo
Дали се спушта оградата? Дали крцка при лулање, читав такви коментари општо за креветчињата од Чарли, и душекот дали е добар или треба посебно да се купи?
На овој не се спушта оградата ама имаше што се спуштаат. Ние не сакавме да се спушта, зашто секако ни е извадена страната, залепен ни е до брачен кревет. Не крцка ништо и душекот е тврд како што треба за бебе. Само фиоките се мали, не се колку цел кревет ама ние земавме и пресоблекувална со три фиоки и супер ни дојде. Да напоменам бевме до Тетово да си го земеме, не го нарачувавме онлајн.
И јас планирам да видам прво па после да земам. Од каде земавте пресоблекувална со фиоки? Може слика и цена?
Гледам тука никој не ги спомнува Бебе Маркет Ивана од Струмица. Јас сум многу задоволна од креветчето, и баш пристапна цена беше.
Овој модел го имаш? Дали оди заедно со фиоките и која цена го зема? Далеку ми е Струмица да одам да го видам
Не е скроз истиот модел, страните се различни, онака отварањето и фиоките се исти. 9 500 со душек и постелнина, а без постелнина 7 800 ден беше. Претпоставувам дека и за овој модел е истата цена. Фиоките на креветчето се доста широки, максимално ги користиме. А за фиокарот не знам цена, пиши им, за брзо одговараат на пораки.