Ние го имаме ова, одлично е и душече земавме од таму. Сега за сега се супер. Нема да згрешиш ако земеш било кое од бебесупер маркет
Не знам за што сте одлучиле на крај, но и јас го имам дома ова креветче слично само од марката Лорели, креветчето е многу убаво, ги има сите опции, на две нивоа е, со опција за лулање, се трансформира во тинејџ креветче, а оградата служи како биро за пишување…. Но многу е сложено за склопување, кога ќе ми текне буквало на човекот му беа потребни цели два дена да го склопи ако немате некој кој се разбира во овие работи, многу тешко дека сами ќе успеете
Дали некој има чиполино транспортно креветче? Не можеме да го наместиме, изгледа како механизмот да не работи. Има ли некоја финта за да остане цврста конструкцијата пошто на нас ни паѓа? Не знам дали објаснив убаво...
Јас имам на Кика бу ама ти ја знам маката...едно време правевме склопи расклопи и се окозував секое местење...побарај на јутуб треба точно прво страничните мислам да се кренат па подолгите шипки ама убаво да се тргнат, со сила, за да можат убаво да клапнат
Фала на одговорот. Бевме до продавницата кај што го купивме. Ако на некој му е на помош прво помалите страни се исправаат па поголемите и на крај дршката за влечење се стиска надоле. Многу е лесно ама ниту се гледа убаво на видеото ниту е објаснето убаво во проспектот за редоследот а битен е
Zenicki, imame krevetcinja od carli. Me interesira dali ogradickite gi perevte na raka ili vo masina? Strav mi e da ne gi oshtetam
Devojki, Samo sakav da vi kazam deka nie zemavme i krevetce i kolicka od Charli od Tetovo i sme prezadovolni, a ogradickite gi peram na 40° so 400 obrtai i nisto ne im e (vidov imase prasanje pogore).
Баш вчера ги перев, на 30 степени со 400 обртаи и не му е ништо и јас со страв ги ставив во машината ама ете успешно се заврши. Слободно пери.
Па лудница зависи у кој смисол. Мене ми се крајно непрофесионални и одвратни, што купите тоа ви е, гаранција немате. Само ќе се кур*ат на телефон и тоа е тоа. Јас не сум задоволна од нив и не ги препорачувам. Во машина. Не се оштетуваат. Само не се става за новороденче оградица, после кога ќе биде поголемо да.
Здраво. Дали го има некој креветчево и како е задоволен? Ми се гледа океј цена бидејќи има и јорганче и оградици и фиоки. https://www.lococroco.com/дрвено-креветче-loco-croco-2
Ние го имаме само скроз бело, онака се е исто и сега за сега е супер. Но веќе размислувам како ќе биде кога бебе ќе почне да се подига бидејќи нема ниво да може да се спушти..може да се преврти од него.
Кај мајка ми имам креветче обично, со нивоа, а од страни како решетки, од Локо кроко. Дома имам вакво слично ама оод Чарли. И да ти кажам подобро е обичното од ова, зошто сега треба да му ставам мрежа да не се преврти.