Тоа се креветчињата на кои што им се мести подлогата подолу или погоре? Слично на ова: https://www.lococroco.com/дрвено-креветче-klups-safari
Ние го имаме и презадоволни, од прв ден спие во него, има две нивоа на оградата сега уште сме со спуштена ограда (4+), валјда за некој месец ќе биде попрактично со лрената ограда, се на се одлично, дури и механизмот нишкање се наоѓа чат пат
Zdravo mamicki, dali nekoja od vas ima da mi dade broj od majstor koj znae da montira krevetce od Charly?
Ние земавме од Чарли, не ти треба мајстор. Пиши им ќе ти пратат видео како се монтира. Маж ми и брат ми сами го монтираа.
Nekoj mi spomna deka treba burmasina i deka bilo pipava rabota pa mi e strav ama ako e taka ke probame i sami
Нее никаква бормашина. Само гледајте клипот убаво, зашто брат ми остана внатре, па рипаше преку оградата
Hahahah kako be? Go cuvas li klipceto? Na tatko mi mu rekle da si go najdeme na instagram ama nikoj od nas ne koristi toa...
Штрафилица ви треба , не бурмашина. Тоа може и со штрафцигер, а за полесно со штрафилица. Тоа некој може да викнете намештај што прават, столари , ако ги намолите.