Здраво, дали имате користено OmniBaby 8 во 1 креветче? Гледам дека ги имаат како премиум и стандард модел. Вчера прашав за премиум моделот не го немале на залиха. Ако го имате користено стандард моделот, дали сте задоволни?
Imam ama moeto e od kids and co odlicno e jas sum prezadovolna. E sea sto posle nekoe vreme bebe resi so mama deka saka da spie drug muabet ama pak bi go kupila. Kids and co za kvalitet se super jas sose baldehin go zemav i use mi e merak koa si go gledam....beseto e 14mes veke. Za ovie omni ne znam sto kvalitet se i sto e razlika megi regulat i premium
Јас имам OmniBaby 8 во 1 креветче за моето, веќе една година има и многу сум задоволна. Има тркалца и лесно се движи каде и да сакам, лесно се одржува, има 3 нивоа за душекот што значи кога расте и почнува да се исправа, спушташ едно ниво подолу. Исто така, супер е што има повеќе функции.
Nekoj da spodeli iskustvo so transportnive krevetcinja, ednoto e so podloga za presoblekuvanje, drugovo prednata strana mu se spusta, se dvoumam megu modelite
Го има некој креветчето на Омни бејби стандарт? Конкретно ме интересира до која возраст се користи кружниот дел само? Дали да го монтираме директно овалниот дел?
Ми треба совет. Не знам какво креветче да земам, за првото бебе (сега е година и пол) имам обично дрвено, ма да не спие баш нешто во креветчето. Е сега иди втората беба кај и да е, а јас уште немам земено креветче за неа, зашто не ни знам какво да земам овај пат. Предлог за нешто практично и што не фаќа многу место?
Јас за поголемото земав транспортно креветче, а помалото го наследи дрвеното креветче. Но моите и двете спијат постојано во креветче.
Сега да требаше да бирам креветче за бебе, би избрала од оние транспортните. Прво зошто е меко од сите страни, второ нема дупки за мушкање рачиња ножиња и заглавувсње. Незнам зошто мислев дека дрвено е поубаво ама дефинитивно не е, може да се тресне било кога може да мушне рраче ноже да се заглави и слично а да ставаш оградици не е препорачано и така си остана креветчето скоро неискористено....
Дечки, дали можете да ми препорачате некој што изработува креветчиња? Ми требаат две обични дрвени и бели, да може на две нивоа да биде душекчето (уствари дали некој го користи тоа најниското ниво? ) и едната страна да се спушта? Ако е Охрид и околината уште подобро. Работата е што ми треба надворешниот дел да биде макс. 120×60. А стандардниве се направени за да одговараат на толкав душек, и имаат плус 5/6 цм... Фала ви
Пред да се породам долго време се мислев дали дрвено или транспортно некако имав голема желба за дрвено но на крај не купив.Сега ми е драго што сум купила транспортно многу е полесно со него и по безбедно , детето ми е скоро 2 годинки во фаза на беснеење и цело време скока во креветче и пага и така си речам некогаш е сега ова да беше дрвено глава ке сокапеше ... Од друга страна исто можам сама да го влечам по соби , лесно од една во друга соба по потреба ,а сега и на одмор секако ке си го носеме .,, Скоро и гледав на телма имаше разговор со ортопед, и тој препорачуваше транспортно кревече од безбедносни причини спомена дека имало случаеви со повреди од дрвено ...